Nu er det sket: Casper Christensen og konen skifter ud

Skrevet af Nicolai Steinicke

26/01/2024
Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix
Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix
Parret har set sig nødsaget til at skifte ud.

Dagens topnyheder

Casper Christensen er en mand, som de fleste efterhånden kender.

Med en karriere, der spænder over flere årtier, har han formået at præge det danske underholdningslandskab gennem sin unikke humor og evne til at skabe mindeværdige karakterer.

Dog er det ikke kun hans tv-arbejde, der trækker overskrifter.

Den danske komiker og hans hustru, Isabel Friis-Mikkelsen, har sat deres imponerende ejendom i Nordsjælland til salg igen.

Efter et mislykket forsøg på at sælge deres 375 kvadratmeter store hjem for 35 millioner kroner, er prisen nu sænket til 29.9 millioner kroner.

Det skriver SE og HØR.

Casper Christensen har flere gange bevæget sig ind og ud af boligmarkedet med sine mange, tidligere handler, og nu prøver han igen at score en milliongevinst.

I 2022 erhvervede parret sig den ejendom, de nu har sat til salg, for 16 millioner kroner, som siden har gennemgået omfattende renoveringer.

Beliggende på en massiv 50.000 kvadratmeter grund, beskrives ejendommen som 'Nordsjællands svar på Yellowstone-ranch' i salgsannoncen. Det er værd at nævne, at den danske komiker og hans kone har fundet en ny ejendomsmægler.

Dansk Boligformidling har nemlig overtaget salget for Home, som ikke længere har en annonce med ejendommen. Dansk Boligformidling har justeret prisen, så den nu er fem millioner kroner lavere end tidligere.

Ejendommen er ikke blot imponerende i sin størrelse, men også i sine faciliteter, som inkluderer en udendørs swimmingpool, koldt-vands kar, sauna, privat sø, shelter og meget mere.

Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsens beslutning om at skifte ejendomsmæglerfirma kan ses som en strategisk manøvre i en udfordrende ejendomsmarked.

Det bliver spændende at se, om den nye pris og platform kan føre til et salg inden længe.