Nu er det slut: Jesper Buchs forudsigelse holdt stik

Emil Martesen

21 uger siden

|

27/02/2024
Nyheder
Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Nu er det slut.

Dagens topnyheder

Iværksætterdrømmen fik en brat ende for Ladybox, et firma der specialiserede sig i salg af skønhedsprodukter på abonnement. Grundlagt i 2018 af Camilla Paulsen og Camilla Bilgrav, og med prominente investorer som Jesper Buch, Jacob Risgaard og popstjernen Medina ombord, måtte virksomheden alligevel bukke under og lukke ned.

Denne udvikling kommer trods en tidligere investering på 300.000 kr. fra både Jesper Buch og Jacob Risgaard, som blev foretaget efter firmaets anden optræden i DR-programmet 'Løvens Hule'.

Det skriver Finans.dk.

Jesper Buchs oprindelige spådom om virksomhedens konkurs inden for to år holdt ikke stik; det tog fem år før virksomheden måtte se i øjnene, at driften ikke var bæredygtig.

På trods af det valgte han at kaste et bundt penge efter virksomheden, der dog nu må dreje nøglen om.

Virksomhedens finansielle udfordringer blev især tydelige i det seneste regnskab fra 2022, hvor der blev rapporteret et underskud på over 1,3 mio. kr.

Og trods flere kapitalindsprøjtninger, herunder 750.000 kr. i 2021 og yderligere 1 mio. kr. i 2022, lykkedes det ikke Ladybox at vende skuden. Camilla Paulsen har peget på coronapandemien og krigen i Ukraine som væsentlige faktorer, der har påvirket virksomheden negativt.

Medina, som ejer 9 pct. af virksomheden og har fungeret som brand-ambassadør siden sommeren 2022, må nu også se sit engagement i firmaet forsvinde.

Ladybox har afholdt ophørsudsalg og sendt den sidste abonnementsboks på markedet.