Nu er Jesper Steinmetz vaccineret

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Der er flere og flere, der får første vaccinestik mod coronavirus, og for nylig var turen kommet til Jesper Steinmetz.

Jesper Steinmetz skiftede tilværelsen ud i Danmark med USA. Han har boet i USA i over ti, hvor han har været TV 2-korrespondent, og han har dækket alt fra politik og naturkatastrofer til masseskyderier.

Ligesom man oplever i Danmark, så har coronakrisen naturligvis også fyldt meget i USA. Der har ligeså været stor fokus på håndteringen af krisen, hvilket har fyldt meget i hans arbejde - og gør det fortsat.

Det skriver Billedbladet.

Læs også

Mand bragede forbi fartkontrol: Nu er konens bil konfiskeret

De arbejder naturligvis på fulde drøn for at få befolkningen vaccineret, og det er noget, som Jesper Steinmetz også har bemærket på egen krop. 

Han har nemlig fået det første stik med Pfizer-vaccinen.

Foto: Instagram

Den 53-årige tv-personlighed fortæller i et opslag på Instagram, at han nærmest var rørstrømsk, men også glad, for at have fået den første dosis af vaccinen. 

Han skriver endvidere i sit opslag på Instagram, at der blev vaccineret tre millioner mennesker i USA på samme dag som ham selv.

"Jeg er nærmest rørstrømsk og taknemmelig over at få første skud af Pfizer-vaccinen. USA banker covid-kuren ind i skulderen på os alle, der bor i landet. Alene i dag blev TRE millioner vaccineret," skriver Jesper i sit opslag på Instagram.

Læs også

De blev reddet fra at blive slagtet i Kina: Nu ankommer de til deres nye hjem

 

Dagens Gossip