Nu er ventetiden endelig forbi: Efterspurgt MobilePay-funktion har set dagens lys

Skrevet af Emil Martesen

17/04/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er ventetiden endelig forbi.

Dagens topnyheder

MobilePay har lyttet til deres kunder, og de har nu valgt at imødekomme de mange bønner ved at tilføje en længe efterspurgt funktion til deres app.

Fra den 16. april, som var i går, vil svensktalende brugere i Finland kunne skifte appens sprog til svensk. Da næsten 300.000 finske borgere har svensk som modersmål, har denne ændring været længe ventet.

Sådan skriver MobilePay selv på deres hjemmeside.

Med muligheden for at indstille svensk som sprog, bliver MobilePay nu mere tilgængelig og brugervenlig for en betydelig del af befolkningen:

Tilføjelsen af det svenske sprog til de eksisterende sprogmuligheder, herunder finsk, dansk, norsk og engelsk, er en del af MobilePays strategi for at cementere sin position som en førende mobilbetalingsløsning i Norden.

MobilePay fortsætter da også med fuld fart fremad, og vi er allerede bekendt med, at et nyt tiltag, som gør det muligt for brugere fra forskellige lande at sende penge til hinanden via appen, bliver lanceret til sommer.

"Dette år er fuld af muligheder. Det startede med, at vi samlede alle vores tjenester på den samme teknologiske platform, og Vipps og MobilePay er nu praktisk talt den samme applikation. Grænseoverskridende betalinger kommer næste gang, og forhåbentlig vil vi også kunne stille en betalingsmetode med på kontaktløse betalinger til rådighed", lyder det fra Perttu Kröger, der er landechef i Finland.

Med disse ændringer viser MobilePay, at de lytter til kundernes respons, og at de samtidig arbejder proaktivt for at gøre det endnu sjovere at være bruger i fremtiden.