Nu har Hilda Heick overtalt Keld: Han har brug for det

Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix.

Det er en glad Hilda Heick, der har fået overtalt sin mand.

Selvom Keld og Hilda har været gift i over 50 år, så er det først nu, at det er lykkes Hilda at få overtalt Keld til at gå til dans.

Det fortæller hun til Ekstra Bladet. 

Læs også

Fik sparket af TV2: Her må Jes fortsætte med at arbejde

“Keld har også brug for lidt bevægelse,” siger hun med smil i stemmen til avisen. 

Hilda Heick deltog i den seneste sæson af Vild med dans, og her var det tydeligt at se, at danseglæden var stor. 

“Jeg kan mærke på min mormor, at hun er rigtig glad, og så har hun tabt sig en del. Hun plejer at gå og snakke om, at hun er lidt for stor og gerne ville tabe sig,” sagde barnebarnet Eliot på 16 år til Billed Bladet, da han tilbage i november sad i Vild med dans-studiet og så konkurrencen fra første parket.

Under Vild med dans tabte Hilda sig seks kilo, og de er ikke røget på endnu, selvom dansekonkurrencen er et overstået kapitel.

Til gengæld er Hilda Heicks danseglæde holdt ved, og det er i sådan en grad, at det nu er smittet af på ægtemanden. Når coronarestriktionerne lempes, så er parret klar til at indtage dansegulvet.

Her skal de gå til dans

Keld og Hilda starter sammen til danseundervisning hos Karina Frimodt, der også er en del af Vild med dans-familien.  

I den seneste sæson af Vild med dans dannede Hilda Heick par med danseren Michael Olesen. De to nåede at danse ni fredage sammen, inden de røg ud lige inden kvartfinalen. 

“Jamen altså jeg er jo både ked af det og lettet, for nu ved jeg, at der kommer to danse hver uge. Og det er altså lidt svært at nå, når man er nået en vis alder,” sagde 74-årige Hilda Heick til Se & Hør, da parret måtte vinke farvel til en plads videre i konkurrencen.

Læs også

Disse tre populære fødevarer er gift for dit immunforsvar

 

 

 

Dagens Gossip