Fik sparket af TV2: Her må Jes fortsætte med at arbejde

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Han har fået sparket af TV2, men han får lov til at fortsætte i et andet job.

Jes Dorph-Petersen blev for nylig fyret fra TV2. Han måtte med ærrelse også se sig fjernet fra et projekt, som han lavede i samarbejde med Deluca Film. Det skulle sågar have været meget fremskredent. 

Han har dog et tredje job, som han får lov til at beholde.

Læs også

35-årig kvinde venter barn med 21-årig stedsøn: 'Derfor gennemgik jeg plastikkirurgi i ansigtet

Jes Dorph kan glæde sig over, at han fortsat kan få lov at styre løjerne under Sunday Talks, som er et fast fanarrangement i Parken. 

Det skriver Ekstra Bladet. 

Han er nemlig ordstyrer under det nye koncept, der bliver arrangeret af Copenhagen Sundays. Det David E. Bastian-Møller og Pelle Elikofer, der står bag projektet.

"Jeg har meddelt Jes, at vi meget gerne ser, at han fortsætter, siger David E. Bastian-Møller til Ekstra Bladet. 

"Jes er en dygtig og sympatisk ordstyrer og rigtig god til det, han laver. Han har selv holdninger til FCK og må gerne blande sig med spørgsmål og anekdoter."

David E. Bastian-Møller er dog klar over, at han kan ende med at vade ud i et minefelt. Han mener, at der er vitige, retlige principper på spil.

Han mener også, at det er hyklerisk at sætte folk på pause. Det er blandt dette, man har set ske Jørgen Leth og Henrik Qvortrup. 

Jes Dorph-Petersen siger til Ekstra Bladet, at han er glad for, at han får lov til at fortsætte. 

"Jeg er meget glad for, at jeg fortsat må være med til de fodboldaftener, som i øvrigt er noget af det sjoveste, jeg har lavet i mange år. Det er et fint frikvarter for mig, og jeg synes, David og Pelle er nogle guttermænd."

Læs også

Disse tre populære fødevarer er gift for dit immunforsvar

 

Dagens Gossip