Nu skal du slå til: Firma tilbyder 675 kroner i timen for at se TikTok

17/05/2023 08:56

Nicolai Steinicke

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En virksomhed vil ansætte tre 'professionelle TikTok-seere', der - som navnet antyder - vil tjene penge for bare at sidde på TikTok og se videoer.

Mest læste i dag

Den er god nok, et firma søger tre mennesker til at blive betalt for at se TikTok.

Så hvad er der præcist i jobbet? De tre udvalgte, der får jobbet, skal se ti timers TikTok-videoer og blive betalt næsten £800 (6.800 danske kroner) for deres besvær.

Mens de ser på, vil de udvalgte kandidater få til opgave at hjælpe Ubiquitous med at opdage nye trends ved at udfylde et simpelt dokument med tilbagevendende trends, de opdager.

Ingen erfaring er nødvendig, men - som du kan forestille dig - er rollen populær og vil sandsynligvis blive oversvømmet med ansøgere.

Sidste gang virksomheden lavede et jobopslag efter en ‘TikTok Watcher’, ansøgte mere end 50.000 mennesker, og disse tal blev skåret ned til kun én - en studerende ved navn Rosella Cruz, som har næsten 75.000 følgere på TikTok.

Da Rosella talte om jobbet, sagde han: "Min mor fandt jobbet online, og jeg er en, der bruger alle mine dage på TikTok.

"Jeg elsker indhold. Jeg vidste, at jeg ville være indholdsskaber, siden jeg var yngre, og jeg bruger alligevel hele min dag på TikTok, så jeg følte, at dette var en mulighed for at tjene penge og lære mere, mens jeg laver noget, jeg elsker. ”

Jeremy Boudinet, Vice President for Growth hos Ubiquitous, sagde: "På grund af succesen med oktobers TikTok Watching-job, følte vi, at det kun var rigtigt at bringe det tilbage for anden gang og gøre ideen endnu større end før.

"Absolut alle kan ansøge, så længe de har en TikTok-konto.

"Vi leder ikke efter en ekspert eller en TikTok-kender, vi leder bare efter en person, der bruger TikTok temmelig ofte og har en aktiv tilstedeværelse på sociale medier." Det lyder simpelt nok, ikke?

Det eneste du skal gøre er at udfylde en ansøgning og give en kort forklaring på, hvorfor du mener, at du fortjener jobbet.

Alle ansøgere skal være over 18. Åh, og selvom det teknisk set ikke er et krav, siger virksomheden, at du kan øge dine chancer ved at tweete @ubiquitousofficial og fortælle dem, hvorfor du ville være perfekt til jobbet.

Hvis du har lyst til at give det en chance, er ansøgningerne åbne lige nu og vil forblive åbne indtil 31. maj - du kan ansøge her.