Nu vender 'Livet er Fedt' tilbage på skærmen: Sådan har Merethe det i dag

Skrevet af Julie Møller

11/01/2021
Merethe Kasten var en af deltagerne i programserien Livet er Fedt. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Merethe Kasten var en af deltagerne i programserien Livet er Fedt. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Nu fortæller Merethe Kasten, hvordan det gik, da kameraerne slukkede.

Dagens topnyheder

For 20 år siden kunne seere på TV 2 blandt andet følge Allan, Line og Merethe, der tog kampen op mod kiloene i serien Livet er fedt. På Ubberup Højskole kæmpede de sammen med andre kursister mod overvægten.

Programserien blev en stor seer-succes, og nu har TV 2 undersøgt, hvordan det er gået fire af deltagerne, siden kameraerne slukkede for 20 år siden. Det er blevet til ‘Livet er fedt – 20 år efter', som sendes mandag den 11. og 18. januar på TV 2.

Livet blev ændret 

Især en af deltagerne blev landskendt efter tv-serien. Merethe Kasten er i dag 49 år, og opholdet på Ubberup Højskole vil hun ikke være foruden den dag i dag, fortæller hun til TV 2. 

Merethe Kasten var en af deltagerne i programserien Livet er Fedt. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

I tiden efter holdte hun blandt andet foredrag, skrev en bog og åbnede en butik med tøj til kvinder. Men sidstnævnte fik finanskrisen i 2008 sat en stopper for, hvilket betød, at Merethe Kasten røg ned i et sort hul. Derudover blev hun også ramt af sygdom. Alt det var med til, at hun valgte at trække sig fra offentligheden. 

I dag er hun førtidspensionist, men hun ønsker ikke, at andre skal have ondt af hende.

“Mine smerter har været tiltagende siden 2008, hvor jeg blev førtidspensionist. Jeg har ondt hver dag. Men det er vigtigt for mig ikke at lande i en bås, hvor jeg enten skal have ynk eller medlidenhed. For jeg lever også et dejligt og meget kærlighedsfyldt liv,” slår hun fast og uddyber, at hun blandt andet er blevet mormor.

Hvordan det ellers er gået Merethe Kasten og de andre deltagere kan ses i programmet 'Livet er fedt – 20 år efter', der allerede nu er på TV 2 PLAY eller på TV 2 mandag 11. januar klokken 20.00.