Ny meningsmåling overrasker: Nu er de gået endnu mere frem

Foto: Shutterstock

Den seneste meningsmåling fortæller, at specielt ét parti fortsætter deres markante fremgang.

Man skal ikke mange dage tilbage, før bookmakerne meldte ud, at der er én storfavorit til at indtage posten som statsminister. 

Nu er de seneste meningsmålinger fra Voxmeter landet, som til sidste Folketingsvalg ramte 11 ud af 13 partier indenfor skiven. 

Så selvom der er løbet meget vand i åen siden sidste Folketingsvalg, og valgkampen ser ud til at blive mere intens end før, er Socialdemokratiet endnu engang rykket frem. 

Meningsmålingerne gode og af høj kvalitet, idet de giver et meget præcist billede af hvad der reelt kan ske.

Derimod går det ned af bakke for Venstre, som ifølge den seneste måling er gået markant tilbage. 

Det samme kan man sige om Radikale Venstre med Sofie Carsten Nielsen i spidsen, og Enhedslisten med Mai Villadsen i spidsen. 

Liberal alliance har derimod haft markant fremgang, og om det skyldes, at deres nye TV-reklame har givet pote, er endnu uvist. 

Alt kan dog stadig ske, inden danskerne skal til stemmeurnerne den 1. november, og pege på den de ønsker til at varetage landet. 

Èn ting er klokkeklar, og det er, at valgkampen bliver enorm intensiv. Det fortæller meningsmålingerne også, da vælgerne som aldrig før, er klar til at flytte sig, hvis der er en bedre lugt et andet sted i bageriet. 

Derfor er intet afgjort, selvom det naturligvis er godt for de nuværende partier som er på forkant. 

 

Læs også

Liberal Alliance omgår loven: Benytter snedigt trick forud for valget

 

 

 

Dagens Gossip