Ny opdatering fra Janni Ree

Skrevet af Henrik R

24/08/2023
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Janni Ree kommer nu med en ny opdatering.

Dagens topnyheder

Det er ikke længe siden, at der lød en rigtig trist melding fra Janni Ree.

Den kendte forretningsmand, Karsten Ree, som er Jannis mand, er blevet diagnosticeret med demens. Dette meddelte parret i en pressemeddelelse på Jannis Instagram-profil.

“Der har været lidt stille på min profil den sidste uge, min kære mand er i udredning for sygdomme som i allerede ved, og har haft et ildebefindende,” lød det i den forbindelse, hvorefter Janni fortsatte:

“Som tidligere kommunikeret er Karsten igang med et længere udredningsforløb. Som en del af dette er det desværre blevet konstateret, at han lider af demens.

Det er vigtigt for Karstens familie, at dette ikke giver anledning til yderligere opmærksomhed fra mediernes side. Det er familiens stærke ønske, at der er ro omkring ham,” lød det fra Janni.

Janni er stadig jævnligt aktiv på Instagram, hvor hun deler glimt fra sit liv.

I går delte hun et nyt billede, hvor hun sidder sammen med sin datter. De to kvinder smiler let til kameraet og til billedet har Janni skrevet følgende:

“Det er ikke rart at være fast gæst på hospitalet, men det hjælper lidt at jeg møder min søde datter, som arbejder der.”

Varme ord strømmer ind i kommentarfeltet, hvor mange følgere skriver, at Janni er heldig med støtten fra sin datter, i denne svære tid.

Du kan se opslaget herunder: