Ulykkelig Lotte Lytton Kejser: Mangler livstegn fra Amalie og børnebørnene

Skrevet af Sarah S

46 uger siden

|

29/06/2023
Foto: Skafte Rumle/Ritzau Scanpix
Foto: Skafte Rumle/Ritzau Scanpix
Det er en bekymret og ulykkelig Lotte Lytton Kejser, som savner at høre fra sin datter.

Dagens topnyheder

Siden Amalie Szigethy blev kendt efter sin deltagelse i Paradise Hotel for mange år siden, har også hendes mor, Lotte Lytton Kejser, været et kendt ansigt. 

De to har nærmest været uadskillelige - men i øjeblikket er der kold luft i forholdet. 

Amalie har i dag fået to piger med Mikkel Skelskov, og det forhold har ikke været uden bump på vejen. Parret der har været kærester on/off de seneste år, endte i et gevaldigt drama i december sidste år. Her efterlyste Amalie sine to døtre, hvor hun forklarede, at Mikkel Skelskov uden aftale havde hentet de to døtre og var taget på 'lang juleferie'. 

Det skete i kølvandet på at de to igen var gået fra hinanden. I en længere periode kunne man følge dramaet tæt, via Amalies sociale medier, hvor hun lavede flere tårevædede opslag, hvor hun bad om hjælp til at finde sine piger og få dem hjem igen. Også politiet blev involveret i det store drama.

Til sidst kom Josephine og Hannah hjem igen - og både Amalie og Mikkel bedyrede, at det her var sidste gang de to nogensinde havde dannet par.

Man som bekendt, så har man et standpunkt, til man tager et nyt, og eftersigende danner de to altså igen par.

Savner et livstegn

Amalie og Mikkel danner igen par. Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Det er i den forbindelse, at der er opstået kold luft mellem Amalie og hendes mor. 

For et stykke tid siden kunne Lotte Kejser bekræfte, at hun ikke har kontakt til Amalie. Her sagde hun blandt andet til Se & Hør, at "Amalie er en voksen kvinde og træffer sine egne valg. Hvad jeg mener om Mikkel Skelskov er ikke relevant. Jeg ønsker dem god vind."

Både Amalie og Mikkel har slettet sine Instagram-profiler, og ifølge Lotte, så har Amalie nærmest stoppet kontakten til alle omkring hende.

Det skriver Se & Hør, der har været i kontakt med Lotte Lytton Kejser. 

Men stilheden huer ikke Lotte, som efterhånden er både ulykkelig og bekymret over stilheden. Det er ved at være længe siden, at hun har set noget til Amalie og børnebørnene.

Lotte fortæller, at Amalies venner heller ikke kan komme i kontakt med hende, og derfor kontakter Lotte for at høre hvad der foregår. Men det kan Lotte desværre ikke svare på.

"Jeg prøvede den anden dag at sammenligne det med et heftigt brud eller et dødsfald. Det her er bare meget værre. Jeg bliver jo bange for, at der er noget galt. Er de i live? Hvad er der sket?," lyder det fra Lotte Lytton Kejser, som også tilføjer, at hun bare gerne vil have et enkelt livstegn.