Ny vært på Monopolet: Så mange lyttede med

Skrevet af Mathias Busekist

11/01/2021
Foto: Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Foto: Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Den nye vært lagde hårdt fra start med antallet af lyttere.

Mest læste i dag

Der er måske nogen, der havde troet, at mange lyttere ville falde fra, da 'Mads og Monopolet' blev til 'Sara og Monopolet'.

Det er dog selvsamme mennesker, som nu må tro om.

Lørdagens program af 'Sara og Monopolet' hører nu til blandt dem, som har haft det højeste lyttertal siden programmets start. 

Det bekræfter Dennis Christensen, chef for DR Medieforskning. 

Det skriver Journalisten.

Gået over al forventning

'Sara og Monopolet' gik i ærteren på P4, og det gik mildest talt fantastisk. Der var 1.304.000, der havde blændet op for radioen, hvilket svarer til en lytterandel på 59,6 procent. 

'Mads og Monopolet' havde i gennemsnit 1.162.000 lyttere og en lytterandel på 55,7 procent. 

Mads Steffensen tændte første gang for 'Mads og Monopolet' i 2003.

Han har dermed været vært på programmet i mere end 17 år, hvor han har siddet klar til at modtage danskernes dilemmaer sammen med gæsterne. 

Ifølge Mads Steffensen fandt han selv på idéen, men det er hans tidligere kolleger gået i rette med. 

Mads Vangsø kunne blandt andet fortælle, at det var ham, der gav Mads idéen.

"Jeg gav Mads ideen til en versioneret udgave af et program, jeg var faldet over i arkivet ude i TV-Byen i Søborg, med Simon Spies, Cleo og Erhard Jakobsen i panelet. Titlen til ’Mads & Monopolet’ fandt Henrik Milling på. Man skal huske, at ingen får ideer alene. Selv Einstein havde en makker," sagde Mads Vangsø til Politiken.

Det hele er dog slut efter i lørdags, hvor Mads valgte at stoppe på programmet - men det er ikke helt forbi. Han har nemlig bekræftet, at han arbejder på at lave et lignende program ved navn 'Mads & A-holdet", som han laver hos Podimo. 

"Godt nytår alle sammen. Jeg håber i er kommet godt i gang med 2021. Mit eget år er jo startet sådan rimeligt heftigt, men glæder jeg mig til at komme i gang med min nye podcast hos Podimo. Den kommer til at hedde Mads og A-holdet. Det bliver mig og et panel og dilemmaer. Du kan hente den første gang den 15. Januar, så jeg tager imod dilemmaer allerede nu, så hvis du har nogen er det bare med at sende dem ind," sagde han i en video, som han delte på Instagram.