Nye hemmelige detaljer om Harry & Meghans telefonopkald med kong Charles lækket

Skrevet af Emil Martesen

26 uger siden

|

15/11/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Detaljer om parrets uventede telefonsamtale med kong Charles i denne uge efter måneders tavshed er blevet afsløret.

Dagens topnyheder

I en nylig afsløring har detaljer om Prins Harry og Meghan Markles private telefonsamtale med Kong Charles set dagens lys.

Ifølge The Sun kontaktede hertugen og hertuginden af Sussex monarken på hans 75-års fødselsdag efter seks måneders tavshed over for den kongelige familie.

Og det forstås, at Charles, på trods af en travl fødselsdagsplan, tog sig tid til en 'venlig' snak med sin søn og svigerdatter.

Det kommer i kølvandet på flere måneders fravær fra hinanden.

Selvom Harry har besøgt Storbritannien flere gange i år, har han ikke set sin far siden deres korte møde under kroningen i begyndelsen af maj og har ikke talt ansigt til ansigt siden dronningens begravelse sidste september.

Men samtalen skulle angiveligt gøre kål på det.

Samtalen inkluderede angiveligt planer om at 'tale sammen snart igen', men i samme ombæring løftede mediet sløret for, at der stadig er 'lang vej' i at reparere det brudte forhold:

"Der er stadig lang vej at gå for at reparere den kløft, der er skabt over mange år - og de dybere problemer forårsaget af anklager i Netflix-serien og 'Spare' heles ikke med et telefonopkald", lyder det videre med henvisning til Harry og Meghans dokumentarserie og hertugens afslørende erindringer.