Nye informationer om Chris Anker Sørensens tragiske dødsulykke

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Omstændighederne omkring Chris Anker Sørensens dødsulykke er stadig meget uklare

Lørdag mistede den 37-årige cykelekspert Chris Anker Sørensen livet i en tragisk ulykke i Zeebrugge i Belgien. Omstændighederne omkring dødsulykken er dog fortsat ikke klare.

Læs også

Chris Anker Sørensen er død

Flere belgiske medier, herunder både HLN og De Morgen, skriver ifølge Ekstra Bladet, at omstændighederne omkring ulykken, der skete lørdag eftermiddag, fortsat er 'meget uklare'.

De belgiske medier skriver, at den danske cykeleksperter cyklede på en vej ved navn Havenrandweg-Zuid. Det er en vej, der løber parallelt med vandet cirka ti kilometer væk fra kystlinjen i Belgien.

"Ifølge de første fund var der en kollision mellem cyklisten og en varevogn. Det menes, at dette skete nær en cykelovergang," skriver det belgiske medie De Morgen.

Efter den tragisk ulykke har den lokale anklagemyndighed oplyst, at der er blevet tilknyttet en ekspert på sagen. Denne ekspert har fået til opgave at undersøge, hvad der præcis er sket, siden det kunne gå så galt, at Chris Anker Sørensen mistede livet.

Derudover oplyser den lokale anklagemyndighed også, at der på nuværende tidspunkt ikke er flere oplysninger, de er villige til at give til offentligheden.

Den danske cykelekspert var i Belgien sammen med TV 2, fordi han skulle kommentere på VM i cykling, som bliver afviklet frem til den 26. september.

Læs også

Sofie Linde om MeToo-historie: Jeg har begået en fejl

Som følge af Chris Anker Sørensens tragiske dødsulykke har TV 2 været nødt til at ændre i deres planer for dækningen, hvilket har resulteret i, at sendingen kommer til at foregå fra Odense i stedet. Det oplyser TV 2 på deres hjemmeside.

 

Dagens Gossip