Sofie Linde om MeToo-historie: Jeg har begået en fejl

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Sofie Linde erkender, at hun har fundet en fejl i sin julefrokost-historie, som var med til at sætte gang i MeToo-bølgen i Danmark.

Sofie Linde fik med sin julefrokost-historie sat gang i MeToo-bølgen i Danmark, men nu fortæller hun, at hun har opdaget, at der er en detalje ved historien, der ikke stemmer - men heldigvis en menneskelig en af slagsen. 

Hun fortæller i et opslag på Instagram, at hun har taget et kig på sine gamle kontrakter, hvorefter det stod hende klart, at hun havde regnet forkert:

Læs også

15-årig dreng proppede stort USB-kabel op i sin diller: Skulle teste hvor lang den var

"Jeg har altid været overbevist om, at jeg startede på Danmarks Radio, da jeg var 18 år gammel. Det var jeg ikke. Jeg var 19 år," skriver hun.

32-årige Sofie Linde har dog længe haft en mistanke om, at der var noget ved tallene fra julefrokost-historien, der omhandler en stor tv-kanon, som truede med at "ødelægge hendes karriere", hvis hun ikke gav ham et blowjob. 

"Jeg må erkende, at jeg i forbindelse med mit interview med Politiken for årsdagen for talen (afholdt til Zulu Comedy Galla 2020, red.), studsede lidt over de årstal, som jeg i mange år efterhånden, har taget udgangspunkt i, uden større omtanke, når jeg har omtalt min karriere. Men grundet.. tja.. gode gamle ‘Leif’ generelt - så fik jeg aldrig fulgt op på det," forklarer hun.

 

Hun får dog hurtigt understreget, at regnefejlen ikke skal tage noget fra budskabet. 

"Det vil jeg naturligvis gerne beklage - MEN lad mig slå fast, at det ændrer intet ved min pointe i talens budskab. Jeg var nyansat og ung på DR," skriver hun.

Læs også

De hånede moderen, da hun gik på stranden i bikini: Gik grædende hjem og skrev et svar

 

Dagens Gossip