Nyforlovet 24-årig mister livet: Havde rørt i sin te med den forkerte ske

Foto: Privat

En ung kvinde, som netop var blevet forlovet med sit livs kærlighed, døde på tragisk vis kun fire dage efter, at hun var blevet friet til.

Den 31. december var den 24-årige Jess i Sydafrika sammen med sin kæreste Craig McKinnon, også 24 år, for at holde det, der skulle have været en fantastisk ferie.

Tragisk nok skete der en forfærdelig ulykke, som desværre endte med at gøre drømmeferien til et levende mareridt.

Den 27. december friede Craig til Jess ved udsigtspunktet God's Window i Mpumalanga.

De var fyldt med glæde og spænding som følge heraf, indtil tragedien ramte dem nogle få dage senere, da Jess døde som følge af en uforudset hændelse, der involverede hendes te og en forkert ske.

Læs også

Toldere i Københavns Lufthavn gjorde vildt fund i mands bagage: Lå blandt kager og børnetøj

Jess, der var intolerant over for mejeriprodukter, og som følge af en alvorlig reaktion, fik hun et anafylaktisk chok.

Det er en livstruende allergiske reaktion, der fik hendes hals til at svulme op og forsnævre, hvilket førte til hendes død.

Jess, en ambitiøs marketingchef, var altid forberedt på sådanne situationer. Hun havde altid to EpiPens med sig i tasken, hvis der skulle ske noget lignende, men desværre var de ikke nok til at redde hendes liv.

Mandag den 16. januar måtte Craig rejse tilbage til sit hjem i Storbritannien, ikke med en nyvunden livsglæde, men med et tungt hjerte og med asken fra sin nyligt forlovede.

"Da Jess døde, døde en del af mig også - men der er ingen, der har skylden for hendes død."

"Men, Gud, hun havde haft flere nærved-ulykker."

Foto: Privat

Craig har postuleret, at Jess' krop gradvist var blevet svækket på grund af flere allergiske reaktioner over længere tid.

Craig, der er ansat hos AA Insurance, fortalte, at Jess' pludselige død i Sydafrika efterlod dem med betydelige økonomiske byrder. Dette omfattede i alt 41.900 kroner - 31.400 kroner til begravelsesudgifter og yderligere 10.500 kroner til retsmedicinerens honorarer.

Den 6. januar blev der afholdt en begravelsesgudstjeneste for hende i Sydafrika med deltagelse af nære venner og familiemedlemmer. Craig ønsker også at afholde en begravelse for Jess i Storbritannien.

Læs også

Mette Frederiksen reagerer på dødsfald

 

Dagens Gossip