Nynne og Robert sammen igen

Kendisparret var ellers gået fra hinanden, men nu har de fundet hinanden igen.

Det er ikke mere end et par dage siden, at Nynne Larsen og Robert Hansen offentliggjorde, at de var gået fra hinanden. 

Nynne Larsen skrev på Instagram, at hende og Robert var forskellige steder, hvorfor det var svært at få tingene til at køre rundt.

Læs også

'Min kone er en dårlig mor'

"På et tidspunkt bliver man nødt til at mærke efter og sige fra, og det er det som jeg gør nu. Derfor er det med et knust hjerte og dybt ulykkelig at jeg har taget den her beslutning," skrev hun på Instagram. 

De må dog have indset, at de ikke kunne undvære hinanden. 

"Jeg må krybe til korset. Jeg har været for hurtig på tasterne. Kærlighed er en sjov størrelse," indleder Nynne Larsen med i sit opslag på Instagram, hvor hun bekræfter, at hende og Robert igen er sammen.

Hun skriver, at hende og Robert har fået snakket ud, hvorfor de nu flytter sammen igen.

"Samtidig tror jeg, at det har været en øjenåbner for os begge to, om at vi ønsker at blive sammen, og at vi begge skal ændre nogle ting. Derfor er jeg tilbage i vores fælles lejlighed på Frederiksberg, og jeg har ikke intentioner om andet," skriver hun.

Nynne Larsen afslører, at de har misforstået hinanden grundet en brist i kommunikationen, men hun mener, at ting som dette kan ske i disse tider. 

"Vi har begge lavet fejl og misforståelse af hinanden. Igen: jeg tror ikke det er unormalt og især ikke under corona hvor man går op og ned af hinanden som løver i et bur - i døgndrift," skriver hun.

Nynne Larsen og Robert Hansen lærte hinanden at kende, da de blev introduceret af en fælles kammerat. 

"En aften ringede jeg og spurgte ham, om jeg måtte komme hjem til ham. Her har jeg været lige siden," fortalte hun dengang til SE & HØR.

Læs også

Risikerer lang fængselsstraf: Derfor savede dansker sin egen finger af

 

Dagens Gossip