Olivia Newton-John er død

Foto: Shutterstock

Den kendte skuespiller, der særligt er kendt for sin rolle i 'Grease', er død.

Sanger og skuespiller Olivia Newton-John, der særligt er kendt for sin rolle som Sandy i 'Grease’, er gået bort i en alder af 73 år.

Læs også

Lars von Trier ramt af alvorlig sygdom

Det skriver det amerikanske medie TMZ, som har fået dødsfaldet bekræftet af hendes talsperson.

Mediet skriver, at den britisk-australske skuespiller og sanger døde på fredelig vis. Ligeledes lyder det, at hun var omgivet af sin familie og sine venner på sin ranch i det sydlige Californien i USA.

Der er endnu ikke blevet angivet en specifik dødsårsag, en kilde tæt på familien har udtalt til TMZ, at Olivia Newton-John døde af brystkræft.

Den kendte skuespiller har kæmpet mod brystkræft i mere end 30 år, men nu lyder det altså, at hun desværre har tabt kampen.

Hun fik diagnosen tilbage i 1992, hvor hun blev behandlet og senere erklæret rask. Kræften vendte dog tilbage ad flere omgange, hvilket den gjorde i både 2013 og i 2017. I 2017 vendte kræften tilbage i stadie fire.

Olivia Newton-Johns mand, John Easterling, har desuden skrevet og delt et opslag på Facebook, hvori han skriver, at hun var et symbol på håb som følge af hendes kamp mod brystkræft.

I opslaget skriver han også, at han og familien beder om, at der bliver værnet om og vist respekt for familiens privatliv i den svære tid.

Olivia Newton-John har en lang karriere bag sig, men hun fik sit helt store gennembrud, da hun i 1978 spillede rollen som Sandy over for John Travolta, der indtog rollen som Danny i filmen 'Grease'.

Læs også

Tilbagekalder aftensmadsfavoritter solgt i Føtex og Meny

Filmen blev ikke blot et stort hit, men hendes rolle som Sandy endte faktisk også med at blive ikonisk for en hel generation. Det samme gør sig gældende for kendte sange som 'You're the One that I Want', 'Summer Nights' og 'Hopelessly Devoted to You'.

 

Dagens Gossip