Osbourne afslører: Jeg snittede mit håndled

Vi bærer alle sammen rundt på mindst én hemmelighed, som enten er for privat eller for pinlig til, at vi har lyst til at dele den med nogen.

Forleden tog den kendte tv-vært og hustru til metal-ikonet Ozzy Osbourne imidlertid mod til sig. Hun fortalte sin hemmelighed på live tv i sit eget talkshow "The Talk". Det skriver Us Weekly.

Indtil da havde ikke engang hendes egne børn - som blandt andet tæller tv-vært og modeskaber Kelly Osbourne - kendt sandheden om det ar, som deres mor har båret på sit håndled hele deres liv.

Men arret, afslørede tv-værten, har hun selv lavet med en steakkniv.

- Jeg var 27 år og kærester med Ozzy. Dengang drak vi ret meget, når vi var sammen. Vi havde festet hele natten, og klokken fire om morgenen spørger han mig hvor højt, jeg virkelig elsker ham.

- Jeg svarede, at jeg ville gøre alt for ham, at jeg var helt vild med ham og ville ofre mit liv for ham, fortæller den nu 61-årige tv-vært.

- Jeg sagde, jeg ville vise ham, hvor meget jeg elskede ham, at jeg ville dø for ham. Så jeg fandt en steakkniv og begyndte at snitte i mit håndled, mens jeg sagde "Jeg elsker dig så højt", fortæller hun.

Sharon Osbourne, som i Danmark nok er bedst kendt som en af de tre dommere fra talentshowet "America's Got Talent", havde hidtil forklaret arret på sit håndled med en historie om, at hun var blevet overfaldet af en hund.

- Jeg har aldrig snakket om den episode før. Jeg var simpelthen alt for flov over, at jeg havde været så dum. Tænk, at jeg kunne finde på at gøre sådan noget ved mig selv, siger hun.

Den unge Sharon blev efter episoden med steakkniven kørt væk i en ambulance og indlagt på en lukket psykiatrisk afdeling for forsøg på selvmord.

- Jeg var i virkeligheden bare overdramatisk og fuld, konstaterer Sharon Osbourne.

Newspaq

 

Dagens Gossip