Par afslørede deres barns køn: Nu kan de risikere 20 års fængsel

Foto: Shutterstock.com

Parret, som følge af en katastrofal baby i vente-fest, eller kønsafsløringsfest, risikerer 20 års fængsel.

Refugio Manuel Jimenez Jr. og Angela Renee Jimenes valgte at holde en fest i forbindelse med afsløringen af deres kommende barns køn, men det endte i en katastrofe. 

Parret kan nu, som følge af deres handlinger, ende med at blive idømt op til 20 års fængsel.

Det skriver Ladbible.com.

Læs også

24-årig mand dræbt af biografsæde

De havde nemlig gjort brug af en røggenererende pyroteknisk enhed, som ikke blev brugt til dets hensigt, men i stedet endte med at forårsage en massiv steppebrand. 

Parret forsøgte at bruge vandflasker til at dæmme op for den raserende ild, men de måtte indse, at det var for stor en mundfuld, hvorfor de ringede efter brandvæsenet. 

Branden nåede at rive igennem 22.000 hektar jord, og det tog 1.300 brandmænd hele 23 dage at få den under kontrol. 

I kampen mod ilden blev det dog desværre også bekræftet, at en brandmand afgik ved døden i forbindelse med infernoet, mens 12 andre blev såret, fem hjem og mere end et dusin andre strukturer blev ødelagt.

I kølvandet på dette er Refugio og Angela blevet tiltalt for uagtsomt manddrab, for at stå bag tre forbrydelser omhandlende hensynsløst at have forårsaget en brand, der har gjort voldsom skade på et menneske samt for hensynsløst at have forårsaget en brand, der har været til fare for andre, der bor i området. 

De har begge erklæret sig skyldige. 

San Bernardinos distriktadvokat, Jason Anderson, kom med følgende kommentar, da han opremsede tiltalerne: 

"Brandmandens død var et direkte resultat af branden." 

Zachary Behrens, en talsmand for United States Forest Service SFS, velkommer anklagerne mod parret. 

"Vi ønsker at takke distriktsadvokaten og sheriffens afdeling for deres hårde arbejde og flid med at tiltale parret i sagen. Vi sender vores kærligste tanker til Charlies familie (den afdøde brandmand, red.), venner og kolleger i dag og altid."

El Dorado-branden var dog kun ét af tusinder, der brød ud i Californien i løbet af denne rekordsæson, hvor mere end fire procent af staten har været brudt ud i flammer med næsten 10.500 bygninger blev ødelagt og 33 dødsfald er blevet registreret.

Læs også

Stort fængselsdrama i Sverige: Vagter taget som gidsler

 

Dagens Gossip