Pernille Rosendahl i sorg: “Du bor i os for evigt”

Skrevet af Julie Møller

29/09/2020
Foto: Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Foto: Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
På Instagram deler sangerinden en sørgelig nyhed.

Dagens topnyheder

“For os var han indbegrebet af trofasthed, leg, drømme og ubetinget kærlighed. Han har været vidne til gode tider, til transitioner i vores liv, og så har han været den fineste hund, der altid skulle have styr på flokken.”

Sådan skriver sangerinden Pernille Rosendahl på sin Instagram ifølge Se & hør.

Sangerinden mistede sin franske bulldog, Fuji, forleden, og det har hun valgt at dele med sine over 57.000 følgere på det sociale medie. Fuji boede til sidst hos hendes eksmand Johan Wohlert på Fyn, og det er også her, at Fuji nu ligger begravet, afslører hun. Men det er alligevel tydeligt, at Fuji kommer til at blive savnet hos sangerinden, der i dag danner par med politikeren Kristian Jensen.

“Et lille hundeliv er slukket, men du bor i os for evigt,” skriver hun fint i opslaget på Instagram.

Et ekstra familiemedlem

En hund er for mange mennesker et ekstra familiemedlem, og derfor kan det også være hårdt at sige farvel. Det kan tv-værten Janni Pedersen skrive under på. For nyligt afslørede hun også på Instagram, at hendes hund, Bella, var død.

“Der er ikke så meget at sige. Andet end, da dette billede blev taget, havde Kim og jeg lige taget beslutningen om, at Bella skulle aflives.”

Bella havde ‘forvredet eller brækkede noget i sit højre og mindst gigtramte forben,’ skrev den populære tv-vært, og derfor valgte Janni sammen med manden Kim at tage den svære beslutning. Bella blev knap 15 år, og Janni Pedersen skrev rørende, at hun har ‘elsket hver en dag med hende’. 

Pernille Rosendahls Fuji blev otte år gammel og ligger som sagt begravet på Fyn, hvor han ‘han kan kigge ud over markerne og følge med i naturens gang,’ skriver sangerinden.