Pernille Vermund afslører sin kærlighed: Er det tidligere DBU-boss?

Skrevet af Nicolai Busekist

14/02/2022
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Pernille Vermund har fundet kærligheden på ny, efter hun sidste år blev skilt fra finansmanden Lars Tvede.

Dagens topnyheder

Nye Borgerlige-formand Pernille Vermund blev sidste år skilt fra finansmanden Lars Tvede. Nu viser det sig, at hun har fundet kærligheden på ny.

Den 46-årige politiker har valgt en ganske passende dage at afsløre sin nye flamme på. Ikke alle mener, at Valentinsdag er en dag, der er værd at fejre, men er man nyforelsket, er det måske en anden sag.

I hvert fald har Pernille Vermund besluttet, at hun ville bruge dagen som anledning til at vise sin nye kærlighed frem. Det har hun valgt at gøre med et billede på Instagram.

På billedet ser man både hende og hendes nye kærester, der begge har fundet det helt store smil frem. Man kommer derfor ikke i tvivl om, at de to er glade for hinanden.

Til billedet har hun skrevet en ganske simpel og kortfattet besked, da hun blot har skrevet 'Min', hvilket er efterfulgt af et lyserøde hjerter.

Foto: Instagram

Politikeren har ikke direkte afsløret, hvem der er den heldige mand. I kommentarfeltet har hun svaret på en kommentar, der spørger om det er 'Claus'. Det bekræfter hun, men hun har dog ikke delt noget efternavn på hendes nye udkårne.

Ifølge SE og HØR er der dog tale om den tidligere DBU-direktør Claus Bretton-Meyer, der i dag arbejder som driftsdirektør hos Vetfamily Danmark.

Da det er meget sparsomt med information fra Nye Borgerlige-politikerens side, vides det ikke, hvor lang tid de to har ses med hinanden. Endvidere har hun heller ikke løftet sløret for, hvordan de mødte hinanden.

Der er 10 år mellem det nye par, da Claus Bretton-Meyer er 56 år gammel. Foruden at være driftsdirektør hos Vetfamily Danmark, sidder han også i bestyrelsen i en række virksomheder, hvilket bl.a. omfatter A/S A. P. BOTVED og CONFERIZE A/S.