Peter Myginds vilde tilbud

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix.

Peter Mygind har længe været et hit i Danmark, men han er såmænd begyndt at tiltrække sig endnu mere opmærksomhed - også internationalt.

I vores hjemlige Danmark vil uhyre mange mennesker kunne bekræfte, at de har hørt om Peter Mygind. Han har længe været et hit i Danmark, men med sin rolle som Dan Sommerdahl, er han såmænd også nået til Norge. 

Det er også i Norge, man finder specielt én glødende fan. 

Det fortæller Peter Mygind selv, da han snakkede med SE og HØR.

Læs også

Piers Morgan i skarpt angreb på USA: "Bare indrøm det"

"Så sent som i forgårs skrev en nordmand, at han var så glad for mit skuespil, at han vil stille sin hytte på fjeldet i Norge til rådighed, når som helst, fordi han ville give lidt tilbage af det, jeg havde givet ham på tv," fortæller Peter Mygind til SE og HØR.

I Danmark er "Sommerdahl" blevet meget populært. Det vidner seertallene da også om, da mere end 700.000 følger med i serien. 

Serien kan dog også prale af, at man har formået at komme udenfor landets grænser. I udlandet bliver "Sommerdahl"-universet således velkommet med åbne arme, og "Sommerdahl" er såmænd blevet solgt til Tyskland, Sverige, Norge, Holland, Schweiz, Frankrig, Luxembourg og Belgien. 

Og det er ikke kun universet, de elsker. Der er nemlig også mange af de udenlandske seere, der er vild med Peter Mygind. Det har medført, at han modtager mange beskeder på Facebook og Instagram, hvilket han er meget overvældet over. 

Han fortæller til SE og HØR, at han modtager beskeder fra både tyskere, nordmænd, svenskere, hollændere og danskere. 

Peter Mygind modtager også beskeder fra nogle lidt mere inkarnerede fans. Han fortæller, at de ofte kommer med råd til hans karakter. 

"Folk har virkelig taget serien og karaktererne til sig. Det er meget, meget rørende. De skriver f.eks. "Dan må ikke gå fra Marianne", eller "Hvad har Dan nu gang i!". Det er jo sødt," kommer det fra Mygind til SE og HØR. 

Mygind fortæller slutteligt, at han også modtager beskeder fra de inkarnerede fans.

Læs også

Nyt studie konkluderer: Fysisk afstraffelse ER skadeligt for børn

 

Dagens Gossip