Peter Ingemann åbner op og smertehelvede: Kunne næsten ikke komme ud af sengen

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Smerterne var så voldsomme, at han næsten ikke kunne forlade sengen.

Peter Ingemann har oplevet stærke smerter fra forskubbede nerver i lænden, som han har døjet med de seneste to et halvt år. Det er blandt andet kommet efter de mange timer på Puch'en i hans knallertprogram. 

Han kæmper også med et "indklemningssyndrom" i skuldrende, hvilket de mange ture på knallerten ikke har hjulpet på. 

Det skriver HER & NU. 

Læs også

Kropsdele flyder på land efter flystyrt med 62 ombord

"Jeg blev opereret i den ene skulder for små tre uger siden, og nu går det bedre. Det gør ondt, når jeg kører bil, og det er svært med manuelt gearskifte. Heldigvis har jeg en Tesla elbil med automatisk gear," siger Peter Ingemann til HER & NU.

Han fortæller herefter, at han går til behandling hos en fysioterapeut. Det har været med til at hjælpe mod smerterne, som tidligere har været så voldsomme, at han nærmest ikke kunne forlade sengen. 

"Smerterne i lænden er blevet meget bedre. For en måneds tid siden, kunne jeg nærmest ikke komme ud af sengen. Skulderen skal jo gå sin gang. Jeg blev åbnet to steder i skulderen ved en kikkertoperation, hvor de har høvlet en forkalkning af min knogle og fjernet al betændelsen, så jeg har fået mere plads i skulderen," lyder det. 

Den slidte krop har dog ikke fået bug med Ingemann. Det går nemlig også fremad med skulderen. 

"Jeg har ikke været sygemeldt. Jeg speakede til andet program af ‘Ingemann og Færøerne’ to dage efter, jeg var blevet opereret. Det var ikke særligt sjovt, det foregik hjemme i mit soveværelse, hvor en lydmand kom hjem til mig og fandt en god akustik i garderoben. Så jeg skulle bare løfte mig ud af sengen og ind i garderoben," kom det fra Ingemann. 

Læs også

Grædende sygeplejerske lukker for mange ligposer: Derfor skal I overholde restriktioner

 

Dagens Gossip