Pia Kjærsgaard er sikker: “Så bliver det ikke bedre”

Dansk Folkepartis tidligere partiformand Pia Kjærsgaard er klar i mælet, når det kommer til, hvad der skal til efter en hård dag på jobbet.

Folketingsmedlem for Dansk Folkeparti og tidligere partiformand , Pia Kjærsgaard, er en af de mange danskere, der er hoppet med på Instagrambølgen, hvor hun deler billeder fra sin hverdag.

Læs også

Højeste antal coronasmittede danskere nogensinde

Over 24.000 følger med i Pias liv, hvorimod hun selv følger knap så mange. Kun 49 profiler har hun trykket ‘følg’ til, heriblandt den officielle Instagramprofil for det danske kongehus, tv-værten Lene Beier og realitystjernen Linse Kessler. 

Hun følger også andre profiler inde fra Christiansborg så som Venstre-formanden Jakob Ellemann-Jensen og statsminister og formand for Socialdemokratiet Mette Frederiksen. 

Om hun har haft en af de to i tankerne, da hun lagde sit seneste opslag op på Instagram, vides ikke, men der er ingen tvivl om, at det handler om, hvordan man bedste slapper af efter en hård dag i den politiske verden. 

“Politik er brutalt”

I går aftes kunne de mange følgere se et opslag fra Pia Kjærsgaard, hvor hun sidder foran sin brændeovn i et sæt tøj, som de fleste nok vil beskrive som 'hjemmetøj'. Til billedet har hun skrevet:

“Ild i kakkelovnen og et glas rødvin sammen med Henrik . Så bliver det ikke bedre efter en turbulent dag,” efterfulgt af en rød hjerte-emoji. ‘Henrik’ er Pia Kjærsgaard mand, Henrik Thorup, som hun har været gift med siden 1967. 

Derudover har hun også valgt at hashtagge opslaget med følgende: #ropå #slapnuaf #politikerbrutalt #elskermitliv #trodsalt.

Men et glas rødvin, ild i brændeovnen og samvær med sin mand er løsningen på at komme ned i gear efter en ‘turbulent dag’ og det er der rigtig mange af Pias følgere, der er enige i og kommenterer, at det ‘ser hyggeligt ud’ og ønsker politikeren en god weekend.

Dog er der også et par kritiske røster, som ikke er helt vilde med, at hun har tændt op i brændeovnen, da “det er den største forureningens kilde,” ifølge en af de 24.000 følgere. 

Herunder kan du se Pia Kjærsgaards seneste tre opslag fra Instagram.

 

 

 

 

 

 

Læs også

Preben Kristensen slår fast: Det kommer ikke til at ske lige nu

 

 

Dagens Gossip