Pia Kjærsgaard er sikker: “Så bliver det ikke bedre”

Skrevet af Julie Møller

19/09/2020
Dansk Folkepartis tidligere partiformand Pia Kjærsgaard er klar i mælet, når det kommer til, hvad der skal til efter en hård dag på jobbet.

Dagens topnyheder

Folketingsmedlem for Dansk Folkeparti og tidligere partiformand , Pia Kjærsgaard, er en af de mange danskere, der er hoppet med på Instagrambølgen, hvor hun deler billeder fra sin hverdag.

Over 24.000 følger med i Pias liv, hvorimod hun selv følger knap så mange. Kun 49 profiler har hun trykket ‘følg’ til, heriblandt den officielle Instagramprofil for det danske kongehus, tv-værten Lene Beier og realitystjernen Linse Kessler. 

Hun følger også andre profiler inde fra Christiansborg så som Venstre-formanden Jakob Ellemann-Jensen og statsminister og formand for Socialdemokratiet Mette Frederiksen. 

Om hun har haft en af de to i tankerne, da hun lagde sit seneste opslag op på Instagram, vides ikke, men der er ingen tvivl om, at det handler om, hvordan man bedste slapper af efter en hård dag i den politiske verden. 

“Politik er brutalt”

I går aftes kunne de mange følgere se et opslag fra Pia Kjærsgaard, hvor hun sidder foran sin brændeovn i et sæt tøj, som de fleste nok vil beskrive som 'hjemmetøj'. Til billedet har hun skrevet:

“Ild i kakkelovnen og et glas rødvin sammen med Henrik . Så bliver det ikke bedre efter en turbulent dag,” efterfulgt af en rød hjerte-emoji. ‘Henrik’ er Pia Kjærsgaard mand, Henrik Thorup, som hun har været gift med siden 1967. 

Derudover har hun også valgt at hashtagge opslaget med følgende: #ropå #slapnuaf #politikerbrutalt #elskermitliv #trodsalt.

Men et glas rødvin, ild i brændeovnen og samvær med sin mand er løsningen på at komme ned i gear efter en ‘turbulent dag’ og det er der rigtig mange af Pias følgere, der er enige i og kommenterer, at det ‘ser hyggeligt ud’ og ønsker politikeren en god weekend.

Dog er der også et par kritiske røster, som ikke er helt vilde med, at hun har tændt op i brændeovnen, da “det er den største forureningens kilde,” ifølge en af de 24.000 følgere. 

Herunder kan du se Pia Kjærsgaards seneste tre opslag fra Instagram.