Preben Kristensen slår fast: Det kommer ikke til at ske lige nu

Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Det kommer ikke til at ske lige nu, slår den folkekære skuespiller fast.

Hvis du vil opleve Preben Kristensen på de skrå brædder, så skal du købe billet til forestillingen ‘Oliver!’, der får premiere på Det Ny Teater den 17. september. I musicalforestillingen, der er baseret på Charles Dickens' roman Oliver Twist, spiller han rollen som hæleren Fagin.

Læs også

Overlæge om coronatest: Det giver ingen mening

Coronapandemien har været skyld i, at Det Ny Teater har været lukket, men musicalen får lov til at åbne teatret igen. Den 67-årige skuespiller har et imponerende CV, der tæller alt lige fra den underholdende trio Linie 3 til mere seriøse roller i tv-serier som Borgen og Forbrydelsen, og nu får han lov til at spille teater igen.

Bagværk og puslespil 

Preben Kristensen har også mærket, hvordan coronapandemien har været skyld i en blank kalender. 

Det har faktisk passet skuespilleren rigtig godt, og på Instagram kan man se, hvordan den seneste tid har været fyldt med bagværk og puslespilslægning.

 

 

 

At det hele har været nede i gear har været tiltrængt, men det var også, fordi han vidste, at han før eller siden ville vende tilbage til de skrå brædder. Han er nemlig ikke klar til tilværelsen på pension endnu, slår han fast overfor Ekstra Bladet. 

“Jeg har lavet en aftale med nogle yngre kolleger og venner, at den dag, det begynder at gå den forkerte vej - før det bliver ynkeligt - skal de sige det. Og så vil jeg sikkert blive vanvittig fornærmet. Og takke dem bagefter. Men lige nu: nej!”

På Instagram er det også tydeligt, at Preben Kristensen er klar til rollen som hæleren Fagin, der indlemmer Oliver Twist i sin drengebande af lommetyve. Her har han lagt et billede op med teksten: “Fagin kommer snart”, hvor han er klædt ud som hæleren og står på scenen.

 

Hvis du vil opleve musicalen, så skal du forbi Det Ny Teaters hjemmeside, hvor der stadigvæk er billetter til rådighed.

Læs også

Silas Holst smider tøjet: “Så nåede jeg endelig i mål"

 

 

 

Dagens Gossip