Politi gjorde mandag uhyggeligt fund i hovedstad: Fandt 5 lig i lejlighed

Skrevet af Emil Martesen

26/12/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet gjorde mandag et uhyggeligt fund i en lejlighed.

Dagens topnyheder

I en tragisk hændelse i den franske by Meaux, en times kørsel øst for Paris, har politiet gjort et gruopvækkende fund. Fem lig, herunder en mor og hendes fire små børn, er blevet fundet i en lejlighed.

Det oplyser den lokale anklagemyndighed til det franske nyhedsbureau AFP.

Den lokale anklagemyndighed har iværksat en drabsefterforskning, og herfra er detaljerne omkring sagen stadig sparsomme.

Ifølge det franske nyhedsbureau AFP, som citerer det franske onlinemedie Actu17, kendt for dets kriminalreportager, er den hovedmistænkte i sagen en 33-årig mand, som er børnenes far og allerede kendt af politiet.

Og ifølge mediet forsøger politiet i skrivende stund at få fat i netop børnenes far.

Denne hændelse er en del af en række tragiske børnedrab, der har fundet sted i Paris-regionen på det seneste. Tilbage i november meldte en 41-årig mand sig selv på en politistation og tilstod at have dræbt sine tre døtre i Alfortville, syd for Paris. Kun en måned tidligere havde en fransk gendarm dræbt sine tre døtre og derefter begået selvmord i sit hjem i Vemars, Val-d'Oise.

Mens efterforskningen fortsætter, og samfundet sørger, står Frankrig over for en dyb refleksion over, hvordan man bedre kan beskytte sine mest sårbare og forebygge fremtidige tragedier. Det forventes, at det kommende pressemøde vil give yderligere indsigt i omstændighederne omkring denne hjerteskærende sag.