Politiet efterlyser 28-årige mand: Sidst set søndag eftermiddag uden overtøj

Skrevet af Kamille Isaksen

08/01/2024
Foto: Shutterstock / Politi
Foto: Shutterstock / Politi
Politiet spørger nu danskerne om hjælp til at finde en 28-årig mand.

Dagens topnyheder

Opdatering: Han er fundet i god behold.

I Nordjylland er søgningen efter den 28-årige mand intensiveret, efter han forsvandt søndag eftermiddag fra sit opholdssted i Vrå. Manden, som ikke medbragte hverken telefon eller overtøj, har vakt stor bekymring hos politi og personale.

Politiet har været aktivt både på gaden og på sociale medier, hvor de blandt andet har brugt platformen X til at appellere til offentligheden om hjælp. "Han har ikke sin telefon med, og personalet er bekymret for ham, da han ikke har overtøj på," forklarer politiet i en af deres opdateringer.

Det skriver B.T

Efterlysningen har ført til flere vidneudsagn. Øjenvidner har rapporteret at have set en person, der matcher mandens beskrivelse, senest søndag eftermiddag. Han var iøjnefaldende klædt med en guldfarvet nytårshat, hvilket giver politiet håb om, at offentlighedens hjælp kan være afgørende i eftersøgningen.

Med tanke på de kolde temperaturer og hans manglende overtøj, har politiet specifikt opfordret beboerne i Vrå til at undersøge deres udhuse, skure, kældre mv. Dette kan være steder, hvor han potentielt kunne have søgt ly.

Manden er beskrevet som spinkel af bygning med mørkebrunt hår. Nordjyllands Politi understreger vigtigheden af offentlighedens assistance og beder alle, der har oplysninger om mandens opholdssted, om at kontakte dem hurtigst muligt på telefon 114.