Politiet efterlyser vidner efter skræmmende episode: Mand tog fat i 11-årig dreng

Skrevet af Kamille Isaksen

02/02/2024
Foto: Dutch_Photos / Shutterstock.com
Foto: Dutch_Photos / Shutterstock.com
Politiet efterlyser vidner.

Mest læste i dag

En skræmmende episode udspillede sig i Hørsholm, da en mand greb fat i en 11 årig dreng.

En situation, der har medført, at Nordsjællands politi nu søger vidner i sagen, der fandt sted på Agertoften i Hørsholm omkring kl. 17.50 torsdag aften.

Det skriver Nordsjællands politi i en pressemeddelelse.

Drengen har fortalt politiet, at manden havde taget fat i armen på ham, men han havde ikke sagt noget. Den 11-årige har videre fortalt, at han med det samme fik drejet sig rundt og sparket manden i skridtet, hvorefter han fik vristet sig fri, og kortvarigt gemte sig i nærområdet.

Her så han en kvinde med en schæferhund, som han klogt henvendte sig til. Han bad hende lade som om, at hun var hans mor. Kort efter løb drengen hjem til sin familie uden at udveksle nogle oplysninger med kvinden.

Den 11-årige dreng beskriver manden, som tog fat i ham således:
Mand, 45-50 år, ca. 190 cm. høj, og almindelig kropsbygning med brun hudfarve. Manden var iført en sort jakke, hvide bukser, sorte løbesko, grå hue, sorte tykke handsker og havde mørk beklædning op over næsen.

”Det er en sag, vi tager meget alvorligt. Vi har heldigvis at gøre med en 11-årig dreng, som reagerede hurtigt, men vi har brug for hjælp til at finde frem til den mand, som tog fat i drengen,” siger politikommissær Kasper Guldager.

Nordsjællands Politi vil meget gerne tale med vidner, som har set noget i området på og omkring Agertoften omkring kl. 17.50 torsdag aften.

De appellerer særligt til kvinden med schæferhunden, samt den beskrevne mand, så hændelsesforløbet kan blive afklaret.

Politiet kan kontaktes på 114.