Politiet indkalder til pressemøde efter uhyggeligt dødsfald tirsdag nat

Skrevet af Emil Martesen

9 uger siden

|

13/03/2024
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Politiet indkalder til pressemøde i forbindelse med det uhyggelige dødsfald.

Dagens topnyheder

Hele dagen har politiet arbejdet på højtryk efter en uhyggelig episode natten til onsdag.

Her afgik en 55-årig mand ved døden, da da et større træ, som var blevet fældet, væltede ned over den 55-åriges bil, netop som den kom kørende ad Parnasvej i Sorø.

Tidligere på aftenen - nærmere bestemt klokken 22.37 - fik politiet en lignende anmeldelse om et fældet træ, der lå hen over Slagstrupvej syd for Havrebjerg ca. 100 meter fra Kalundborgvej. Ingen kom til skade i dette tilfælde.

Og selvom det har været sparsomt med detaljer, så er der nu nyt fra politiet.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har det meste af natten og hele dagen i dag arbejdet på højtryk for at afdække, hvad der sket, og hvem der kan stilles til ansvar. Efterforskningen har nu ført til, at flere personer er blevet anholdt. Første anholdelse skete klokken 17.12.

I den forbindelse afholder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi et doorstep for pressen klokken 18.30 uden for politistationen i Næstved, Parkvej 50, 4700 Næstved.

 Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Her vil politiinspektør Kim Kliver og vicepolitiinspektør Lars Steffensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kort orientere om sagen og svare på spørgsmål.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til alle de 55-åriges pårørende i den svære tid.