Politiet lå på lur: Mulig serievoldtægtsmand fanget og anholdt

Tidligt lørdag har Københavns Politi anholdt en 25-årig mand, som sættes i forbindelse med flere voldtægter begået i København. Voldtægterne er begået i perioden fra oktober sidste år og frem til nu.

Senere lørdag bliver manden fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Hos Københavns Politi er man lørdag formiddag ved at danne sig et overblik over, hvor mange forhold der skal rejses sigtelse for.

- Anklageren er i gang med at kigge på sagerne, og hun vil så vurdere, hvor meget der skal tages med, fortæller Gunnar Nørager, der er central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

Læs også: Kugleskørt: "Kvinder kører i bil, fordi de er ligeglade med at blive voldtaget"

Manden blev anholdt lørdag morgen omkring klokken fem på Østerbro i København. Her var politiet til stede i håbet om, at gerningsmanden, som altså angiveligt har mere end én voldtægt på samvittigheden, ville indfinde sig.

- Der er ikke sket noget i nat, men det er ikke tilfældigt, at vi er til stede på lige det tidspunkt. Det hænger selvfølgelig sammen med, at det er omkring det tidspunkt, de tidligere tilfælde er foregået, fortæller Gunnar Nørager til Ritzau.

Læs også: Mor til dræbt 7-årig datter får sin hævn: Brænder morderens hus ned

Den centrale efterforskningsleder fortæller, at det blandt andet er på baggrund af et signalement af gerningsmanden fra de tidligere sager og oplysninger om gerningsmandens køretøj, at man har valgt at skride til anholdelse.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip