Politiet med bekymrende afsløring: Ransagning af udrejsecenter endte i flere ulovlige fund

21/11/2023 12:05

Kamille Isaksen

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Efter flere indberetninger og tips om brug af euforiserende stoffer tog politiet affære.

Mest læste i dag

Tirsdag morgen foretog politiet en ransagning på udrejsecentret Kærshovedgård. Efter flere indberetninger og tips om brug af euforiserende stoffer tog politiet affære med en dommerkendelse i hånden og gennemsøgte seks værelser.

De tidligere anmeldelser viste sig at være berettigede, da politiet under ransagningen opsnappede omkring 220 gram hash og tre gram metamfetamin. Dog stoppede de ulovlige fund ikke her.

Det skriver B.T.

Udover narkotika blev der også beslaglagt en strømpistol, en foldekniv, en peberspray og ikke mindre end 39.500 ulovlige eurosedler. Politiet gennemsøgte i alt seks værelser på udrejsecentret samt adskillige grønne områder omkring stedet.

Razziaen resulterede i sigtelser mod fem personer i forbindelse med dagens fund. Kærshovedgård i Bording, Midtjylland, huser ikke kun udlændinge, der er blevet dømt til udvisning, men også afviste asylansøgere, der ikke samarbejder om deres tilbagevenden.

En polititalsmand udtalte: "Det er skræmmende at finde sådanne ulovlige genstande og stoffer på et udrejsecenter. Det viser behovet for konstant overvågning og håndhævelse af loven på disse steder."

Politiet vil fortsat efterforske sagen for at fastslå, hvordan de ulovlige genstande og valuta kom ind på centret og identificere personernes involvering i deres besiddelse.