Politiet var massivt til stede natten til tirsdag: 26-årig dræbt i voldsom tragedie

21/11/2023 08:44

Emil Martesen

Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Hvil i fred.

Mest læste i dag

Politiet har været synlige flere steder i Herning efter et knivstikkeri natten til tirsdag.

En 26-årig mand mistede livet efter et knivstikkeri.

Det løfter Midt- og Vestjyllands Politi sløret for i en pressemeddelelse.

De lægger ikke skjul på, at manden blev erklæret død på stedet.

Denne sørgelige tragedie fandt sted ved PotentialeHotellet i Lund, et forsorgshjem for unge hjemløse, og en 23-årig mand er anholdt og sigtet for drab i sagen.

Politiet rykkede ud til stedet efter anmeldelsen af knivstikkeriet. En 23-årig mand, som også havde tilknytning til forsorgshjemmet, blev anholdt i Herning kl. 2.23 og sigtet for drab. Han blev set løbe fra gerningsstedet og vil senere blive fremstillet i grundlovsforhør.

Det skriver Ekstra Bladet.

I kølvandet på hændelsen har politiet iværksat en intensiv eftersøgning efter spor i Herning og omegn. En særlig dramatisk vending fandt sted, da politiet afspærrede rute 18 Midtjyske Motorvej i begge retninger.

Vagtchef Jens Klaumark fra politikredsen bekræftede over for Ekstra Bladet, at afspærringen skyldtes en søgning efter en kniv, som gerningsmanden formodes at have smidt på motorvejen. Motorvejen er siden blevet genåbnet.

Midt- og Vestjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger i sagen på nuværende tidspunkt, men efterforskningen fortsætter for at kaste lys over de præcise omstændigheder, der førte til denne tragiske hændelse.