Populær DR-serie vender tilbage

Skrevet af Kamille Isaksen

12/03/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Fredag den 12. april vender serien tilbage.

Dagens topnyheder

De danske fans kan godt begynde at glæde sig, idet en populær DR-serie nu vender tilbage til skærmen. 

Endnu bedre nyt er, at fansene ikke skal være i særlig lang tid, før sæson 2 går i luften. 

Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Det er fans af det danske DR-hit 'Orkestret', som godt kan begynde at glæde sig til seriens tilbagevenden. Denne nyhed vil utvivlsomt vække begejstring blandt de mange, der fulgte med i seriens første sæson sidste sommer.

I den kommende sæson vil seerne igen kunne følge de elskede karakterer, Rasmus Bruun og Frederik Cilius, der spiller henholdsvis Jeppe Nygren, den konfliktsky leder, og Bo Høxenhaven, den konfliktoptrappende klarinettist.

Disse to karakterer fortsætter med at jonglere deres arbejds- og privatliv, hvilket giver anledning til både humor og drama.

"Ventetiden er nemlig ikke lang, før sæson 2 går i luften," oplyser DR i en pressemeddelelse, hvilket lover godt for de utålmodige fans. Serien, der består af 10 afsnit på hver 25 minutter, får premiere på DRTV klokken 6.00 og på DR1 klokken 21.25 fredag den 12. april, hvor de to første afsnit vil være tilgængelige.

Udover de velkendte ansigter vil der også være nye tilføjelser til castet, herunder Lene Maria Christensen, som spiller den nye kantinedame. Hendes karakter beskrives som "den måske mindre dygtige, men måske alligevel meget søde" nye tilføjelse til serien, hvilket tilføjer et nyt lag til den allerede dynamiske og underholdende serie.

Med sin blanding af humor, drama og musik har 'Orkestret' fundet en særlig plads i hjertet på danske tv-seere, og den nye sæson lover at bygge videre på denne succes.