Populær DR-vært stopper

Skrevet af Nicolai Busekist

03/04/2022
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den populære DR-vært har meldt ud, at han har valgt at takke af for denne gang.

Mest læste i dag

Jacob Weil har truffet en stor beslutning. Han har nemlig truffet en beslutning om at sige farvel og tak til DR for denne omgang.

Det afslører den populære vært, der især er kendt for sin rolle som vært på programmet 'Danskerbingo' på P3, i et opslag på Instagram.

Her skriver han, at han har været hos DR i seks og et halvt år. Men nu er det blevet tid til at prøve noget nyt.

"Tak for denne gang. De sidste 6,5 år har jeg brugt på DR, og det meste af tiden har jeg haft det som på billedet. Hvis du ikke kan læse ansigter, synes jeg mit her siger 'wow jeg har det godt nok brandskægt' eller bare et kort og godt men højintenst 'hehe'," skriver Jacob Weil på Instagram.

Da han tilsyneladende har været rigtig glad for sit arbejde hos Danmarks Radio, kan det virke en kende besynderligt, at han har truffet beslutning om at stoppe.

Det er Jacob Weil godt selv klar over, og derfor har han også svaret til dem, der måtte undre sig over dette.

"Man kan spørge sig selv, hvorfor man vil stoppe på en arbejdsplads, der altid har føltes mere som en legeplads, og det spørgsmål har jeg både stillet og svaret på. Svaret er, at DR er et svært sted at være rastløs, og et nemt sted at blive konform, og det er ikke noget jeg har lyst til at være lige nu. Så da jeg fik et uventet og dødspændende tilbud om at forlade moderskibet, sagde jeg ja," skriver han.

Den populære vært kaster sig nemlig ikke ud i en tilværelse som arbejdsløs for en stund. Derimod har han allerede accepteret et nyt job hos 24syv, skriver han.

"Om en uges tid starter jeg som vært på Døgnrapporten for at dække kriminalstof på @24.syv og jeg håber I vil lytte med. Jeg ved ikke, hvad jeg legede, imens jeg var på DR, men nu bliver det politi og røvere," skriver Jacob Weil.

Til slut sender han en tak til alle dem, der har været med ham i den tid, hvor han har arbejdet hos Danmarks Radio.

"Tak til alle jer der har været med på vejen. Listen er uendelig, og det min taknemmelighed og kærlighed til jer også," lyder det til slut.

Foto: Instagram