Populær ketchup tilbagekaldes: Spis den ikke

21/07/2023 07:52

Henrik R

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvis du købt ind til grillpølser eller ristede hotdogs, så skal du lige kigge efter, om du har fået fat i denne ketchup.

Mest læste i dag

Orkla Foods Danmark har udsendt en tilbagekaldelse af to af deres produkter på grund af fejl, der kan påvirke produktets smag og forbrugernes sundhed.

Beauvais Tomat Ketchup i 1000 grams størrelse er blevet tilbagekaldt på grund af en potentiel sur smag, der skyldes udviklingen af mælkesyrebakterier.

Denne fejl er opstået hos en underleverandør, og det er kun ketchuppen med holdbarhedsdatoen 2. juli 2025, der er berørt.

Endnu et produkt tilbagekaldes

Derudover har Orkla Foods Danmark også tilbagekaldt Beauvais Spaghetti Bolognese i 560 grams dåser. Nogle af disse dåser har fået en forkert etiket og indeholder i stedet Spaghetti Napoli.

Dette kan være et problem for forbrugere med allergi, da Spaghetti Napoli indeholder sennep. De berørte dåser har holdbarhedsdatoen 31. maj 2027.

Orkla Foods Danmark opfordrer forbrugere, der har købt disse produkter, til enten at kassere dem eller returnere dem til den butik, hvor de blev købt.