Populært DR-program vender tilbage

Skrevet af Julie Møller

13/11/2020
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Produktionen blev afbrudt i marts, men nu er der godt nyt til alle fans af det populære program.

Dagens topnyheder

Anja & Dennis, Michael og Christina, Anders og Luna, Claus og Henriette.

For nogle lyder disse navne måske ikke specielle, men for fans af DR-succesen Gift ved første blik, så er det helt særlige par. Det er nemlig en række af de mennesker, der har deltaget i datingprogrammet, og hvis det ikke havde været på grund af coronakrisen, så ville der på nuværende tidspunkt have været endnu flere navne at tilføje. 

Men produktionen af det, der skulle have været syvende sæson af programmet, blev stoppet tilbage i marts, da coronakrisen ramte verden. Nu genoptager DR produktionen, og de er gået i gang med at caste til programmet, oplyses det på DR.dk.

“Vi var i gang med at caste, da vi lukkede produktionen ned i marts. Og dem, der var i puljen dengang, får også tilbuddet om at være med igen. Men for at lave de bedste mulige kærlighedsmatches, bliver vi nødt til at se på hele puslespillet igen,” forklarer Stine Preem, der er redaktør på programmet. 

DR leder efter singler

Eftersom DR har åbnet for castingen igen, så søger de efter flere singler, der kan sætte flueben ud for følgende kriterier.

  • Du er 25 - 60 år gammel og bor i Danmark.

  • Du er klar til et seriøst forhold.

  • Du er ærlig, åben og reflekterende og har lyst til at udvikle dig som menneske.

  • Du har mod på at lade en gruppe upartiske eksperter tage stilling til, hvad der vil være en god fremtidig partner for dig.

Er du nysgerrig på at vide mere, så kan du læse om castingen lige her. Optagelserne til syvende sæson af Gift ved første blik finder sted i foråret 2021.

Et dansk koncept

Vidste du godt, Gift ved første blik' er et dansk koncept? Det blev sendt første gang på DR3 i efteråret 2013, og siden 2014 har det været sendt på DR1. Deltagerne møder først hinanden, når de skal giftes, og de er blevet sat sammen af en række eksperter, der på baggrund af personlighedstests har matchet deltagerne med hinanden.