Populært tøjmærke er gået konkurs

Skrevet af Kamille Isaksen

24/11/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Efter en længere kamp for at overleve er tøjmærket nu endegyldigt erklæret konkurs.

Mest læste i dag

Minimum er et dansk tøjmærke, der har markeret sig inden for modeverdenen med sit tidløse og stilfulde tøj til både mænd og kvinder. Det Grundlagt i 1997 har brandet fokuseret på at skabe enkle, funktionelle og moderne designs, der appellerer til den stilbevidste forbruger.

Virksomheden har været kendt for sin minimalistiske tilgang til mode, hvor kvalitet, enkelthed og komfort har været nøgleelementer i deres kollektioner. Minimums tøjkollektioner har ofte haft et skandinavisk touch, der afspejler den rene og tidløse æstetik, som er karakteristisk for dansk design.

Gennem årene har Minimum etableret sig som et anerkendt mærke på både nationalt og internationalt plan og har været tilgængeligt i forskellige modebutikker og onlineplatforme verden over.

Selvom brandet har oplevet succes på mange områder, har det også stået over for udfordringer.

Efter en længere kamp for at overleve er tøjmærket Minimum nu endegyldigt erklæret konkurs.

Tidligere gennemgik virksomheden en rekonstruktionsproces for at redde brandet, men nu har selskabet bag tøjmærket måttet give op.

Det skriver Finans.dk.

Ledelsen har bekræftet konkursen i en pressemeddelelse, der rejser usikkerhed om fremtiden for de 30 ansatte i virksomheden. 

"Det er en rigtig ærgerlig situation, som vi gerne ville have været foruden, ikke mindst på grund af den usikkerhed, det betyder for medarbejderne," udtaler Rasmus Nørgaard Bek, bestyrelsesformand i Minimum, og reflekterer dermed over den vanskelige tid, virksomheden og de ansatte står overfor.

Minimum, der producerer tøj til både mænd og kvinder, har været i en vanskelig position gennem en periode, og selvom der har været forsøg på at redde brandet, har det ikke været nok til at undgå en endelig konkurs.