Populært TV 2-program søger nye deltagere

Foto: Shutterstock.com

Nu kan du søge om at blive en af deltagerne i det populære TV 2-program.

Er du kreativ? Har du hænderne skruet godt på? Og kan du arbejde under pres?

Så skal du måske overveje at sende en ansøgning afsted til TV 2. Lige nu søge tv-kanalen nemlig nye deltagere til programmet ‘Nybyggerne’. Det skriver TV 2 på sin hjemmeside. 

Læs også

Mette Frederiksen kommer med trist udmelding

I ‘Nybyggerne’ konkurrerer fire par om at færdigbygge fire identiske råhuse. Vinderparret får lov til at beholde huset til en værdi af omkring 2,6 millioner kroner, som de altså selv har færdigbygget og indrettet.

Fra Silkeborg til Sønderborg

Seneste sæson af programmet er lige afsluttet, og her vandt parret 25-årige Sunnvá og 32-årige Martin deres personlige drømmebolig, der er placeret i Silkeborg-forstaden Balle. Parret, der kommer fra Færørerne, valgte især at indrette deres drømmehus med naturlige materialer. 

“Naturen er en del af os. Vi er begge opvokset med den omkring os, og den er i vores gener,” har Sunnva fortalt til HER&NU.

Herunder kan du se lidt af indretningen, som Sunnvá flittigt har delt billeder af på Instagram undervejs.

Foto: Screenshot Instagram @sunnvadahlrasmussen

 

Foto: Screenshot Instagram @sunnvadahlrasmussen

 

Foto: Screenshot Instagram @sunnvadahlrasmussen

I den kommende sæson skal deltagerne sydpå. De fire nye nybyggerhuse befinder sig nemlig i Sønderborg, og hvis du skulle have lyst til at melde dig til, så kan du se mere her.

“I programmet får fire forskellige par, 8 uger til at omdanne en helt rå bolig til deres drømmehjem. Hver uge skal et nyt område af boligen stå færdigt, og parrene vil løbende blive bedømt på deres håndværk og deres evne til at indrette boligen.”

Men hvem der i sidste ende vinder, det er op til seerne at bestemme. Optagelserne til den næste sæson af 'Nybyggerne' forventes at begynde 3. maj 2021, og fristen for tilmelding er 18. Januar, oplyser TV 2.

Læs også

Ærlig Janni Pedersen om ‘skilsmisse’: “Jeg tudede og tudede og tudede”

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip