Silas Holst smider tøjet: “Så nåede jeg endelig i mål"

Foto: Birgitte Carol Heiberg/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Den populære danser og tv-profil Silas Holst smider tøjet og afslører, at der er sket en forvandling.

Lige om lidt ruller der en ny sæson af ‘Vild med dans’ over skærmen, og igen vil danseren Silas Holst være at finde blandt de professionelle dansere.

For et par dage siden lagde han et billede op på Instagram, hvor han afslørede, at han på få måneder har gennemgået lidt af en forvandling.

Læs også

23-årig mands dødsfald får nu politiet til at advare mod farlige næsesprays.

“Så nåede jeg endelig i mål!!! 15 kilo lettere på 12 uger. Fra XL til M. Altsammen ved bare at ændre madvaner. De gange jeg får bevist overfor mig selv, at jeg har lidt rygrad får mig til at svæve af glæde og stolthed,” skriver den populære danser på Instagram og uddyber, at han glæder sig til efterårets planer, hvor han blandt andet skal indtage dansegulvet i Vild med dans sammen med skuespilleren Nukâka Coster-Waldau.

 

I kommentarfeltet er folk vilde med det flotte resultat, og Claudia Rex, der også er kendt fra danseprogrammet, skriver: “Vi vil se de mavemuller." Det får hun, og de 124.000 mennesker der følger Silas Holst på Instagram, nu lov til.

Smider tøjet på Instagram

På billedet der er lagt op i dag, fredag, konstaterer Silas Holst, at ‘det spejl skal pudses’, men det er nok de færreste, der har øjnene rettet mod pletterne på spejlet.

Her optræder Silas Holst i bar overkrop, og der er ingen tvivl om, at formen er god, og danseren er klar til at give den gas på dansegulvet.

 

TV 2 har afsløret, hvem der er de 12 professionelle dansere, der skal på gulvet i 17. sæson af Vild med dans i år. Udover Silas Holst kan du se de 11 andre dansere herunder. Du kan se hvilke kendisser, danserne får lov til at danne par med lige her. 

 

Dagens Gossip