Pres på Biden: Nordkorea affyrede missiler

Foto: Kim Jong-un / Brendan Smialowski/AFP/Ritzau Scanpix

Nordkorea har i weekenden affyret flere missiler.

Washington Post vil man kunne læse, at Nordkorea i weekenden har affyret flere kortdistance-missiler. Washington Post skulle have fået disse oplysninger fra folk, der er bekendt med situationen. 

Washington Post beretter, at Nordkorea har affyret flere missiler som en modreaktion på Biden-administrationens fælles militærøvelser med Sydkorea.

De mener, at det er Kim Jong Uns, Nordkoreas leder, måde at udfordre Joe Biden, der blev USAs nye præsident efter duellen mod Donald Trump. 

Læs også

Kendt dansk musiker død

Der har dog været folk i USAs forsvar, som i ugevis har sagt, at deres oplysninger viste, at Nordkorea kunne finde på at teste deres missiler, da de er utilfredse med USAs samarbejde med Sydkorea.  

Nordkorea har da også klaget over Biden-administrationens militærøvelser. Det gjorde eksempelvis Kim Jong Uns søster, da hun "klagede" over, at de skabte problemer. 

Det endte dog i stedet med at lyde som en trussel. 

Hun var ude at sige, at hvis Biden-administrationen "ønsker at sove fredeligt de næste fire år, skal de stoppe med at lave problemer". 

Washington Post skriver endvidere, at Nordkoreas handlinger har lagt et ekstra pres på USA, da man skal have lavet en strategi over den atomtrussel, som Nordkorea udgør. 

Amerikanske diplomater i de asiatiske lande har dog fået at vide, at Biden kommer til at have en anden tilgang til Nordkorea, end hvad man tidligere har set. Bidens tilgang kommer derfor til at afvige fra såvel Donald Trumps som Barack Obamas. 

Hverken Nordkorea eller USA har kommenteret på hændelserne.

Læs også

Irina Olsen kommer med uhyggelig afsløring

 

Dagens Gossip