Prins Nikolais kæreste starter nyt eventyr

Foto: Prins Nikolai og Benedikte - Privat

Benedikte, prins Nikolais kæreste, har startet sit nye eventyr.

Coronapandemien har holdt Danmark i et jerngreb, hvilket som bekendt medførte, at landet gik i lockdown. Det har været med til at ændre mange menneskers rutine, herunder noget så simpelt som at tage til frisør.

Der er umiddelbart mange, der glæder sig til at smide de lange krøller, men det er nu muligt for langhårede kvinder at besøge en ny hjemmesde, som sælger silkebånd, der kan skabe krøller i langt hår, dog uden brugen af krøllejern, der er med til at slide på stråene.

Det skriver SE og HØR.

Læs også

7-årig er ved at blive bortført: Så tager 12-årig pige sagen i egen hånd

Og kvinden bag den nye hjemmeside er såmænd ingen ringere end Benedikte Thoustrup - prins Nikolais kæreste, 22 år.

Foto: Privat

Béné Soie, som hun kalder det, sælger bånd, der er med til at skåne hårdet fra at være i kontakt med et varmt jern. Det bliver i stedet udskiftet med brugen af silkebånd i nogle timer, hvorefter man kan forme sine egen krøller.

Foto: Privat

"Jeg får lidt hjælp af mine forældre og mine bedsteforældre, så det er ikke bare mit projekt, det er et familieprojekt," fortæller Benedikte, hvis mormor Rita står for at sy silkebåndene. 

Foto: Privat

"Jeg så på sociale medier, at folk brugte deres morgenkåbebælte til at vikle håret ind i, men det er ikke behageligt at sove med og heller ikke helt rundt, så krøllerne blev ikke helt perfekte – og så kom jeg på idéen, fortæller Benedikte, der stammer fra en forretningsfamilie fra Randers, til SE og HØR. 

Foto: Privat

Benedikte skal dog stadig fokusere på sine studie på Copenhagen Business School, hvor hun stadig skal have klaret sine eksaminer.

Læs også

To små børn var alene med forældrenes lig i flere dage

 

Dagens Gossip