Putin løftede hånden, da han blev stillet dette spørgsmål

25/11/2023 09:52

Emil Martesen

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Putin løftede hånden, da han blev stillet dette spørgsmål.

Mest læste i dag

Under en plenarsession på AI Journey-konferencen bekræftede den russiske præsident, Vladimir Putin, at han er far til to eller flere børn.

Denne afsløring kom, da Putin løftede sin hånd som svar på et spørgsmål stillet til publikum. Spørgsmålet lød, "Hvem har to eller flere børn?" og som svar valgte den russiske præsident at løfte sin hånd.

Det skriver News.ru.

Officiel information angiver i samme ombæring, at den russiske leder har to børn. Mediespekulation antyder, at disse børn er Maria Vorontsova, en ledende videnskabelig forsker ved 'Det Nationale Medicinske Forskningscenter for Endokrinologi' under Ministeriet for Sundhed i Rusland, og Ekaterina Tikhonova, næstformand for 'Institut for Matematisk Forskning af Komplekse Systemer ved Moskva Statsuniversitet'.

Vi har tidligere skrevet om en af dem. Læs mere i artiklen nedenfor.

Ud over at diskutere sit personlige liv adresserede Putin konferencen om den forestående godkendelse af en ny version af Ruslands strategi for udvikling af kunstig intelligens (AI).

Han understregede betydelige ændringer i dokumentet, der sigter mod at præcisere branchens mål og opgaver. Godkendelsen af denne strategi markerer et skridt hen imod en mere aktiv udvikling af AI i Rusland.

Putin kommenterede også det digitale rum og pegede på vestlige forsøg på at 'slette' Rusland. Han bemærkede, at vestlige AI-algoritmer, udviklet i EU og USA, kunne instruere søgemaskiner til at ignorere Ruslands eksistens.

Understreger farerne og uacceptabiliteten af vestlige AI-teknologimonopoler i Rusland argumenterede Putin for involvering af indenlandske specialister i udviklingen af pålidelige og sikre teknologier på dette område.