Randers-back er skuffet over holdets niveau

Randers FC spillede lørdag uafgjort mod nedrykningskandidaterne fra FC Vestsjælland i Alka Superligaen. I egen hule formåede bronzeaspiranterne Randers kun at få 1-1 til stor ærgrelse for hjemmeholdets Alexander Fischer.

- Stemningen i omklædningsrummet er selvfølgelig ikke god efter sådan en kamp. Det er især skuffelsen over det lave niveau, der gør ondt. Én sejr i foråret er selvfølgelig ikke godt nok, og med det her spil kan vi glemme alt om medaljer, siger han.

I foråret var holdet især kendt for sin stærke defensiv og organisation, men det har haltet efter vinterpausen ifølge Fischer.

- Jeg synes, det er mange ting, der ikke er gode i dag. Det er i begge ender, men vi kunne godt snart tænke os at spille en kamp, hvor vi holder buret rent.

Randers-træner Colin Todd var skuffet over den manglende sejr, men han mente ikke, at tre point til hjemmeholdet havde været retfærdigt.

- Vi spiller ikke til tre point i dag. Vi producerer en enkelt god chance, og der scorer vi. Det var et fint mål, men spillet så skidt ud derfra. Jeg er skuffet, og det gør ondt, men vi må kæmpe videre herfra, siger Todd.

Randers har nu ikke vundet i seks kampe, og det kan ses på spillernes gejst og vilje, mener Randers-træneren.

- Det er klart, at når man ikke vinder kampe, så kan man blive lidt ramt. Men jeg lægger ikke pres på spillerne, og det er mit ansvar. Jeg vil ikke skyde skylden på skader og karantæner, fordi så er der andre, der må træde i karakter, siger Todd.

Randers skal i næste runde i Superligaen en tur vest på, hvor det gælder udekampen mod Esbjerg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip