Rasmus Paludan truer med at hævne sig på journalister: 'Det er idiotisk'

Foto: Jens Dresling / Ritzau Scanpix

Han har planer om at sætte en chefredaktør i forbindelse med Muhammed-tegninger.

Viborg Stifts Folkeblads chefredaktør Lars Norup fik sig noget af et chok, da han hørte interviewet med Rasmus Paludan i BT's podcast 'Det, vi taler om'. 

"De ville udsætte nogle journalister for en helt urimelig fare, hvis der er nogen, der skulle være så dumme at misforstå hans budskaber. Det er idiotisk," fortæller Lars Norup til TV Midtvest.

Læs også

Demonstration i København: Flere hundrede er samlet

Lars Norups reaktion kommer efter, at Rasmus Paludan, lederen af Stram Kurs, har truet med at hævne sig på de journalister, der valgte at skrive om hans huskøb i Midt- og Vestjylland. 

"Han kom med hele banden her på min bopæl og beskylte mig for alt muligt," siger Lars Norup til TV Midtvest. 

Rasmus Paludan truer blandt andet med, at han vil offentliggøre deres navne og adresser i diverse aviser i flere muslimske lande, hvorefter han vil få det til at fremstå, at de er skaberne af nogle Muhammed-tegninger. 

Han har blandt andet tænkt sig at gøre ovenstående ved Viborg Stifts Folkeblads chefredaktør. 

"Umiddelbart er tanken at offentliggøre det internationalt i forskellige aviser i lande som Pakistan, Irak, Iran og Somalia og Afghanistan," siger Paludan i podcasten.

Rasmus Paludan er sur over, at Viborg Stifts Folkeblad skrev en række artikler om, at han var ved at købe hus i Rødkærsbro, og det mener Paludan ikke er i orden.

"Var jeg den mest truede person i kongeriget, så kan det jo kun være fordi, at han gerne vil medvirke til, at nogen har lettere ved at finde mig for at gøre mig skade," siger han. 

Chefredaktør Lars Norup ved ikke, hvad han skal stille op med truslerne.

"Jeg har mest af alt så har jeg bare lyst til at tie det ihjel," siger han.

Læs også

Rasende Signe Lindkvist: 'Fucking spade og idiot'

 

Dagens Gossip