Real Madrid er tæt på vil duo

Carlo Ancelotti har længe stået øverst på ønskelisten hos Real Madrids præsident Florentino Perez, men Paris Saint-Germain har nægtet at slippe sin italienske succestræner.

Men efter at Laurent Blanc søndag meddelte, at han er på vej til at blive ny PSG-træner, så får Real Madrid sandsynligvis sin vilje.

- Indtil nu har Carlo ikke skrevet under. Måske offentliggør PSG en aftale, som gør, at han kan skrive under hos Madrid.

- Vi håber, at alt går godt. Min træner er Ancelotti. Det afhænger af, at PSG bliver enig med Ancelotti og offentliggør Blanc som deres nye træner, siger Perez til den spanske avis 20 Minutos.

Klubpræsidenten udelukker ikke, at Ancelotti kan blive præsenteret som ny træner onsdag. Ancelotti førte i den forgangne sæson PSG til det franske mesterskab.

Real Madrid har vært på trænerjagt, efter at José Mourinho forlod klubben ved sæsonafslutningen. Portugiseren er tilbage som manager i Chelsea.

66-årige Perez bekræfter også, at Malagas midtbanespiller Isco er tæt på et skifte til klubben.

- Det er en stor chance for, at Isco bliver Real Madrid-spiller, fordi han vil gerne til klubben, og vi vil også gerne have ham, siger Perez.

Real Madrids stjernespiller Cristiano Ronaldo skal desuden ingen vegne. Portugiseren, som har kontrakt til 2015, vil få forlænget sin kontrakt, inden den spanske sæson begynder, lover Perez.

/ritzau/

 

Dagens Gossip