Real Madrid tager dyr sejr mod Sevilla

05/02/2015

Real Madrid øgede sin føring til fire point i den bedste spanske fodboldrække med sejr på 2-1 over ligaens nummer fire Sevilla onsdag aften.

Men det kan vise sig at blive en dyr sejr for topholdet, som måtte se både Sergio Ramos og James Rodriguez humpe af banen med skader i første halvleg.

Sergio Ramos nåede kun at få ni minutter på banen, før han måtte humpe væk med noget, som lignede en muskelskade i venstre ben.

Kun tre minutter senere bragte James Rodriguez hjemmeholdet foran 1-0 på et veltilrettelagt hovedstød på aflevering fra brasilianeren Marcelo.

Rodriguez forlod banen efter knapt en halv time og blev erstattet af Jese, som meget passende scorede til 2-0 få minutter efter.

Også Sevilla måtte skifte ud, da målmand Beto blev ført væk på en båre efter en grim kollision med Karim Benzema.

Real Madrid var uden Cristiano Ronaldo, som afsonede den sidste af to spilledages karantæne, men risikerer nu at mangle Sergio Ramos og James Rodriquez i lørdagens lokalopgør mod de forsvarende mestre fra Atlético Madrid.

Marcelo er med garanti ude af Madrid-opgøret, fordi han har karantæne efter en advarsel mod Sevilla.

Sevillas Iago Aspas reducerede og gjorde kampen spændende i de sidste 10 minutter, men Real Madrid holdt stand og sikrede tre vigtige point.

Real Madrid har 54 point for 21 kampe i toppen af den spanske liga. FC Barcelona er nummer to med 50 point, mens Atlético Madrid har 47 point og Sevilla på fjerdepladsen har 42 point.