Red Bull-boss: Vettel skal køre for Ferrari

Det store puslespil er ved at blive lagt for kørerne i næste års Formel 1-sæson.

Den firedobbelte verdensmester Sebastian Vettel siger farvel til Red Bull med udgangen af denne sæson, og ifølge Christian Horner, der er teamchef for Red Bull, skal Vettel fremover sidde bag rattet for Ferrari.

- Han (Sebastian Vettel, red.) gav os beskeden fredag aften og havde sine grunde til det. Jeg tror ikke, at beslutningen var let for ham, og han var selvfølgelig meget følelsesladet. Men hvis det er hans ønske at køre for et andet hold, så er det ikke rigtigt af os at stå i vejen for ham. Fra 1. januar vil han være en konkurrent. Han vil være en Ferrari-kører, siger han til Sky Sports.

Ferrari har ikke kommenteret rygtet. Holdet er heller ikke kommet med nyt om deres fremtidige holdopstilling.

Dermed ser det ikke ud til, at den 27-årige tysker kommer til at true Kevin Magnussen og danskerens sæde hos McLaren.

På det seneste er det dog netop Ferraris spanske stjerne Fernando Alonso, der er blevet sat i forbindelse med Kevin Magnussens team.

Alonso, som to gange har vundet VM-titlen, kørte i 2007 en enkelt sæson for McLaren. Dengang var der gnidninger mellem ham og teamkammeraten Lewis Hamilton, og derfor forlod Alonso hurtigt McLaren.

Al snak om nye kørere til McLaren gør fremtiden usikker for Kevin Magnussen og Jenson Button, som sidder i McLaren-sæderne i år.

Hverken Magnussen eller Button er blevet bekræftet som teamets kørere i 2015 endnu.

/ritzau/

 

Dagens Gossip