Rene Dif hårdt ramt: Det har været dyrt

Skrevet af Mathias Busekist

02/03/2021
Foto: Olufson Jonas/Ritzau Scanpix
Foto: Olufson Jonas/Ritzau Scanpix
Det har været en hård tid for René Dif, hvilket han heller ikke lægger skjul på.

Mest læste i dag

Den 53-årige René Dif, som er bedst kendt for at være Aquas forsanger, har haft en svær tid.

Det gælder ikke blot efter årsskiftet, men også sidste år, hvor regnskabet for Dif Holding viste et underskud på 125.000 kr. 

Det skriver SE og HØR

Dif Holding har anparter i forskellige selskaber, herunder Dif Music, Vandforsyningen og Waterworks Music. Han ejer førstnævnte alene, hvilket bidrager til Dif Holding med et underskud, mens han ejer de to andre sammen med Aqua-kollegerne Søren og Lene Rasted.

De bidrager dog med overskud.

Det hele begynder dog at se bedre ud for Dif, der har haft en periode med gode takter, hvorfor der ikke længere er minusser at finde i René Difs regnskaber. 

Han har i løbet af det forløbne år hævet en løn på 50.000 kr. om månedet, hvilket er under det halve af, hvad han hævede i 2019. 

Det ovennævnte underskud betyder, at René Difs formue bliver udhulet. Den står nu "kun" på 1.089.000 kr, hvorimod ved udgangen af 2019 var den 1.268.000 kr. 

I modsætning til 2019, så har han bevilliget sig selv et udbytte på 143.000 kr., hvilket er tre gange mere. 

René Dif fortæller, hvad han mener om tallene: 

"Ledelsen anser årets resultat for utilfredsstillende."

"Selskabets resultat er i væsentligt grad påvirket af konsekvenserne af det nuværende udbrud af Covid-19 virussen, idet der har været nedlukket for at spille koncerter i en længere periode i 2020."