Robert Hansen dumpet af kæresten

Foto: Privat

Kærligheden mellem Robert Hansen og Nynne Larsen er brast.

Det blev til fire måneder for det ellers øjensyngligt forelskede par, Robert Hansen og Nynne Larsen. 

Det bekræfter sidstnævnte, der er kendt fra blandt andet "Divar i Junglen" på sin Instagram-profil. Hun skriver ligeså, at hun er ulykkelig over, at hende og Robert ikke længere danner par. 

Læs også

Efter hjerneblødning: Robert Hansen fejrer sin fødselsdag med nyt billede

”Det er med knust hjerte og stortudende at jeg skriver det her opslag. Rygterne er begyndt at svirre og så vil jeg allerhelst sætte et par ord på det hele selv," skriver 25-årige Nynne på Instagram. 

Nynnes opslag på Instagram - ledsaget af et billede af vinterlandskabet i Frederiksberg Have - kommer efter, at flere har undret sig over, hvorfor hun ikke længere har opholdt sig i Roberts lejlighed.

Foto: Privat / Instagram

Nynne og Robert Hansen har nemlig været uadskillelige, siden de offentliggjorde, at de dannede par. 

Nynne Larsen flyttede sågar ind hos Robert, hvor parret kort derefter snakkede om at få børn. Det siges, at Nynnes kemi med den 40-årige skuespillers søn Herman var fantastisk. 

"Når den ene i et parforhold dyrker en bestemt eller anderledes livsstil er det svært at få det til at fungere som par. På et tidspunkt bliver man nødt til at mærke efter og sige fra, og det er det som jeg gør nu. Derfor er det med et knust hjerte og dybt ulykkelig at jeg har taget den her beslutning," skriver hun i sit opslag på Instagram. 

Nynne Larsen og Robert Hansen mødte hinanden, de de blev introduceret af en fælles ven, da de var til en festlig aften i byen i sommer. 

"Min veninde, som kender os begge, introducerede os, og så hang vi ud som venner i et stykke tid. En aften ringede jeg og spurgte ham, om jeg måtte komme hjem til ham. Her har jeg været lige siden," fortalte Nynne dengang til SE og HØR. 

Læs også

Kvinde anklaget for horribelt kanyledrab: Lod forrådnet lig ligge i sin lejlighed

 

Dagens Gossip